( (

Konyalı Turizmciler Gurmelik Yaptı

Turizm 05.12.2019 - 15:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konyalı Turizmciler Gurmelik Yaptı

Konya Turizmciler Topluluğu üyeleri Tarihi Konya köşk mutfağında, Konya yemeklerini tadarak Gurmelik yapğtı
Konya Turizmciler Topluluğu Başkanı İbrahim Mayda tarafından düzenlenen, Konya'da turizm sektörü içerisindeki otelciler, acenteciler, profesyonel turist rehberleri, turizm akademisyenleri, yeme içme tesisleri ve daha birçok turizm meslek kolundan oluşan Konyalı turizmciler tarihi Konya Köşkü Sahibi Fatih Akkoca’nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Turizmciler Topluluğu üyesi Turizm çalışanlarına Konya yemekleri ikram edildi. Turizmciler yemekler  tam not verirken, tesis işletmecisi Fatih Akkoya'ya da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.    
Konya Turizmciler Topluluğu üyeleri Tarihi Konya köşk mutfağında, Konya yemeklerini tadarak Gurmelik yapğtı

Konya Turizmciler Topluluğu Başkanı İbrahim Mayda tarafından düzenlenen, Konya'da turizm sektörü içerisindeki otelciler, acenteciler, profesyonel turist rehberleri, turizm akademisyenleri, yeme içme tesisleri ve daha birçok turizm meslek kolundan oluşan Konyalı turizmciler tarihi Konya Köşkü Sahibi Fatih Akkoca’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Turizmciler Topluluğu üyesi Turizm çalışanlarına Konya yemekleri ikram edildi. Turizmciler yemekler  tam not verirken, tesis işletmecisi Fatih Akkoya'ya da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (