( (

Konya Yörük ve Türkmenler Derneği'nden MHP Konya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Siyaset 05.12.2019 - 13:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Yörük ve Türkmenler Derneği'nden MHP Konya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Konya Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde MHP Konya İl Başkanlığına atanan Remzi Karaarslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dernek  Başkan Yardımcısı İsmet Aydın, Konya  Yörük İl Beyi  Tuncay Özkan, Konya Yörük ve Türkmen Derneği Denetçisi Celil Çalış'ın eşlik ettiği  ziyarette konuşan Konya Yörük Türkmen Derneği Başkanı  Yusuf Yılmaz,MHP Konya İl Başkanlığına atanan Remzi Karaarslan'a Yörük Keyfiyesi bağlayarak yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.   Konya Yörük İl Beyi Tuncay Özkan ise tarihteki 16 Türk Devletini simgeleyen bayraklardan oluşan özel bir hediye takdim ederek Başkan Karaarslan'a  yeni görevinde başarılar diledi.   MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek.Türk milletinin  asli cevheri olan Yörüklerin temsilcilerinin ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etti etti. dedi.Ziyaret günün anısına çekile hatıra fotoğrafları ile sona erdi  
Konya Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde MHP Konya İl Başkanlığına atanan Remzi Karaarslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek  Başkan Yardımcısı İsmet Aydın, Konya  Yörük İl Beyi  Tuncay Özkan, Konya Yörük ve Türkmen Derneği Denetçisi Celil Çalış'ın eşlik ettiği  ziyarette konuşan Konya Yörük Türkmen Derneği Başkanı  Yusuf Yılmaz,MHP Konya İl Başkanlığına atanan Remzi Karaarslan'a Yörük Keyfiyesi bağlayarak yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

Konya Yörük İl Beyi Tuncay Özkan ise tarihteki 16 Türk Devletini simgeleyen bayraklardan oluşan özel bir hediye takdim ederek Başkan Karaarslan'a  yeni görevinde başarılar diledi.

 

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek.Türk milletinin  asli cevheri olan Yörüklerin temsilcilerinin ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etti etti. dedi.Ziyaret günün anısına çekile hatıra fotoğrafları ile sona erdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (