( (

Konya Ülkü Ocakları Şehitlerini Andı

Gündem 02.02.2020 - 13:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Ülkü Ocakları Şehitlerini Andı

Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı, Ocak ayı içerisinde vefat eden ülkücüleri seney-i devriyesinde düzenlenen programla andı. Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı Başkanı Kasım Yusuf Akta birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür VakfI,  Ocak ayında vefat eden ülkücüleri seney-i devriyisinde  Ülkü Ocakları Konferans Salonu’nda düzenlenen programla andı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı  Kasım Yusuf Akta, “ Bu gün vefatının Sene-i Devriyesi olan ülküdaşlarımız Serhat Turak , Yunus Bedel,  Şahin Buyrukbilen ve   çok değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim Dülger Hocamızı anmak için buluştuk. Programa katılıp bizimle birlikte olan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz. Rabbim bu camiaya hizmet etmiş bütün ülküdaşlarımıza bizim de hakkıyla hizmet etmemizi nasip etsin. Rabbim camiamızı birlik ve beraberlikten ayırmasın. Rabbim camiamızı ayırmak ve fitne sokmak isteyenlere de fırsat vermesin” diye konuştu. Konya MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ise burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, programı düzenleyen Ülkü Ocakları Başkanı Kasım Yusuf Akta ve davetlilere teşekkür etti. Program yapılan konuşmaların ardından okutulan Yasin-i Şerif ve yemek ikramının ardından sona erdi. Ülkü  Şehitlerini  anma  programına Meram MHP İlçe Başkanı İbrahim Ay, Türk Eğitim Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul. Ülkü-Bir Başkanı Fatih  Çakmaktepe, Selçuk v  Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sefa Lök, Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış ve Davetliler katıldı.
Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı, Ocak ayı içerisinde vefat eden ülkücüleri seney-i devriyesinde düzenlenen programla andı. Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı Başkanı Kasım Yusuf Akta birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür VakfI,  Ocak ayında vefat eden ülkücüleri seney-i devriyisinde  Ülkü Ocakları Konferans Salonu’nda düzenlenen programla andı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Konya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı  Kasım Yusuf Akta, “ Bu gün vefatının Sene-i Devriyesi olan ülküdaşlarımız Serhat Turak , Yunus Bedel,  Şahin Buyrukbilen ve   çok değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim Dülger Hocamızı anmak için buluştuk. Programa katılıp bizimle birlikte olan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz. Rabbim bu camiaya hizmet etmiş bütün ülküdaşlarımıza bizim de hakkıyla hizmet etmemizi nasip etsin. Rabbim camiamızı birlik ve beraberlikten ayırmasın. Rabbim camiamızı ayırmak ve fitne sokmak isteyenlere de fırsat vermesin” diye konuştu.

Konya MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ise burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, programı düzenleyen Ülkü Ocakları Başkanı Kasım Yusuf Akta ve davetlilere teşekkür etti.

Program yapılan konuşmaların ardından okutulan Yasin-i Şerif ve yemek ikramının ardından sona erdi.

Ülkü  Şehitlerini  anma  programına Meram MHP İlçe Başkanı İbrahim Ay, Türk Eğitim Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul. Ülkü-Bir Başkanı Fatih  Çakmaktepe, Selçuk v  Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sefa Lök, Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış ve Davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (