( (

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir’den MHP Konya Milletvekili Sn. Mustafa Kalaycı’ya Teşekkür.

Gündem 21.10.2020 - 14:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir’den MHP Konya Milletvekili Sn. Mustafa Kalaycı’ya Teşekkür.

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet KUŞDEMİR, sahte altın, sahte ziynet eşyası yapan, imal eden sahtekarlarla Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği olarak çok büyük mücadele veriyoruz.
            Bilhassa düğünlerde takılan bijuteri mağazalarında satılan, hiçbir maddi değeri olmayan bilezik, çeyrek, yarım görünümlü sahte ziynet eşyalarının basımıyla ilgili sahtekarların ceza almasını, vatandaşımızın mağdur olmamasını sağlamalıyız.               Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet KUŞDEMİR, sahte altın imal eden, sahte ziynet eşyası, çeyrek, yarım, lira, gremse imalatı yapan sahtekarların ceza alması için kanun teklifi veren ve sektörümüze verdiği destekten dolayı MHP Konya Milletvekili Sn. Mustafa KALAYCI Bey’e teşekkür ederiz.               Devletimizde bizim sesimizi duydu, bununla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Mustafa KALAYCI Bey’in vermiş olduğu kanun teklifini önemsiyor, Altın imalatıyla ilgili yasal düzenlemenin bir an önce çıkmasını istiyoruz.               Bu sahtekarlardan halkımızla beraber en çok kuyumcu ve sarraf esnafımız zarar görmektedir. Halkımızı da bijuteri mağazalarında ve internet aracılığıyla satılan bu sahte emtiaya itibar etmemelerini, altının çok kıymetli bir maden, bir değer,  kara gün dostu olduğunu söylüyoruz. Onun için vatandaşımızın altını bildikleri, tanıdıkları güvendikleri kuyumcu ve sarraf esnafından almalarını istiyoruz.               Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği olarak sahtekarlarla, kalpazanlarla ve sahte altın imal edenlerle mücadelemiz devam edecektir.
Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet KUŞDEMİR, sahte altın, sahte ziynet eşyası yapan, imal eden sahtekarlarla Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği olarak çok büyük mücadele veriyoruz.

            Bilhassa düğünlerde takılan bijuteri mağazalarında satılan, hiçbir maddi değeri olmayan bilezik, çeyrek, yarım görünümlü sahte ziynet eşyalarının basımıyla ilgili sahtekarların ceza almasını, vatandaşımızın mağdur olmamasını sağlamalıyız.

 

            Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet KUŞDEMİR, sahte altın imal eden, sahte ziynet eşyası, çeyrek, yarım, lira, gremse imalatı yapan sahtekarların ceza alması için kanun teklifi veren ve sektörümüze verdiği destekten dolayı MHP Konya Milletvekili Sn. Mustafa KALAYCI Bey’e teşekkür ederiz.

 

            Devletimizde bizim sesimizi duydu, bununla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Mustafa KALAYCI Bey’in vermiş olduğu kanun teklifini önemsiyor, Altın imalatıyla ilgili yasal düzenlemenin bir an önce çıkmasını istiyoruz.

 

            Bu sahtekarlardan halkımızla beraber en çok kuyumcu ve sarraf esnafımız zarar görmektedir. Halkımızı da bijuteri mağazalarında ve internet aracılığıyla satılan bu sahte emtiaya itibar etmemelerini, altının çok kıymetli bir maden, bir değer,  kara gün dostu olduğunu söylüyoruz. Onun için vatandaşımızın altını bildikleri, tanıdıkları güvendikleri kuyumcu ve sarraf esnafından almalarını istiyoruz.

 

            Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği olarak sahtekarlarla, kalpazanlarla ve sahte altın imal edenlerle mücadelemiz devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (