( (

Konya’nın gururu Gökcem Down Cafe

Bölge 11.02.2020 - 13:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya’nın gururu Gökcem Down Cafe

Hafta sonu düzenlenen programlara katılmak üzere Konya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ziyaret ettiği Gökcem Konya Down Cafe’nin başarısı karşısında duygulandığını ifade etti.
BAKAN SELÇUK’TAN GÖKCEME ÖVGÜ Hafta sonu düzenlenen bazı etkinliklere katılmak üzere Konya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha sonra Gökcem Konya Down Cafe’yi ziyaret etti. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Merkez ilçe Belediye Başkanları ve Konya protokolü ile birlikte Gökcem Konya Down Cafe’yi ziyarete gelen Bakan Selçuk, “Buranın nasıl bir mekan olduğunu valimiz anlatmıştı. Ama bizzat gelip gördüğüm manzara beni oldukça duygulandırdı. Burada görev alan özel gereksinimli gençlerimizin başarısı gurur verici. Bu başarının mimarları olan Uğur ve Yasemin Devecioğlu çiftini tebrik ediyorum. Ayrıca Konya Valimizi buraya verdiği önem ve destekten dolayı da kutluyorum” dedi.   Gökcem Konya Down Cafe’nin başarılı elemanları olan özel gençler ile de uzun süre sohbet eden Bakan Selçuk, çocukların samimi ve candan davranışları karşısında da duyduğu mutluluğu dile getirdi.   Uğur ve Yasemin Devecioğlu çifti ise Bakan beyin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “İlgi ve desteklerinden dolayı Gökçem Derneği ve Gökçem Gençleri olarak Sayın Bakanımız Ziya Selçuk, Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak ve Konya’mızın değerli protokolüne teşekkür ederiz. Biz elimizden gelen her türlü imkanı ve gayreti bu yavrularımız için seferber ediyoruz. Bizim bu çalışmamıza Konya’ya geldiği günden bu güne kadar önemli oranda destek olan sayın valimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah sayın bakanımızın da ifade ettiği gibi bundan sonra Gökcem Konya Down Cafe’ ye verilecek olan destek ile bizler daha iyi noktalara geleceğiz. Biz tüm Gökcem ailesi olarak bir kez daha sayın bakanımız ve bizleri bu gün yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Hafta sonu düzenlenen programlara katılmak üzere Konya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ziyaret ettiği Gökcem Konya Down Cafe’nin başarısı karşısında duygulandığını ifade etti.

BAKAN SELÇUK’TAN GÖKCEME ÖVGÜ

Hafta sonu düzenlenen bazı etkinliklere katılmak üzere Konya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha sonra Gökcem Konya Down Cafe’yi ziyaret etti. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Merkez ilçe Belediye Başkanları ve Konya protokolü ile birlikte Gökcem Konya Down Cafe’yi ziyarete gelen Bakan Selçuk, “Buranın nasıl bir mekan olduğunu valimiz anlatmıştı. Ama bizzat gelip gördüğüm manzara beni oldukça duygulandırdı. Burada görev alan özel gereksinimli gençlerimizin başarısı gurur verici. Bu başarının mimarları olan Uğur ve Yasemin Devecioğlu çiftini tebrik ediyorum. Ayrıca Konya Valimizi buraya verdiği önem ve destekten dolayı da kutluyorum” dedi.

 

Gökcem Konya Down Cafe’nin başarılı elemanları olan özel gençler ile de uzun süre sohbet eden Bakan Selçuk, çocukların samimi ve candan davranışları karşısında da duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Uğur ve Yasemin Devecioğlu çifti ise Bakan beyin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “İlgi ve desteklerinden dolayı Gökçem Derneği ve Gökçem Gençleri olarak Sayın Bakanımız Ziya Selçuk, Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak ve Konya’mızın değerli protokolüne teşekkür ederiz. Biz elimizden gelen her türlü imkanı ve gayreti bu yavrularımız için seferber ediyoruz. Bizim bu çalışmamıza Konya’ya geldiği günden bu güne kadar önemli oranda destek olan sayın valimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah sayın bakanımızın da ifade ettiği gibi bundan sonra Gökcem Konya Down Cafe’ ye verilecek olan destek ile bizler daha iyi noktalara geleceğiz. Biz tüm Gökcem ailesi olarak bir kez daha sayın bakanımız ve bizleri bu gün yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (