( (

Konya’da Tesbihin Kalbi Burada Atacak

Bölge 25.10.2019 - 14:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya’da Tesbihin Kalbi Burada Atacak

Konya, Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan tesbih meraklılarını Konya’da bir araya getirecek güzel bir mekana ev sahipliği yapacak.
Aziziye Mahallesi Selimiye Caddesi Faruk Önder İş Hanı’nda Pazar günü saat 14.00’de açılışı yapılacak olan iş yeri sahibi Burhan Balcı, açılışa Konya’da bulunan tüm tesbih meraklılarını davet etti. Balcı, “27 Ekim Pazar günü açılışını yapacağımız iş yerimizde Türkiye’nin dört bir tarafından gelen tesbih meraklılarını ağırlayacağız. Bu işe gönül veren tesbih koleksiyoncuları ve meraklıları olan arkadaşlar iş yerinde hem getirdikleri tesbihleri sergileme imkanı bulacak hem haftanın belirli günlerinde düzenlenecek olan Mezat’ta satma imkanı bulacak. Konya’daki tüm tesbihçilerin bir araya gelme ve buluşma mekanı olan iş yerimizde tesbih sahipleri satışa katılacakları gibi takas yolu ile de ürünlerini değiştirebilecekler. Bu işe gönül veren tüm arkadaşlarımızı ve hemşehrilerimizi Pazar günü yapılacak olan açılışımıza davet ediyoruz. İş yerimiz haftanın 7 günü sıcak sohbet ortamı ve tesbih alış verişi ile tüm halkımızın hizmetinde olacak” dedi.
Konya, Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan tesbih meraklılarını Konya’da bir araya getirecek güzel bir mekana ev sahipliği yapacak.

Aziziye Mahallesi Selimiye Caddesi Faruk Önder İş Hanı’nda Pazar günü saat 14.00’de açılışı yapılacak olan iş yeri sahibi Burhan Balcı, açılışa Konya’da bulunan tüm tesbih meraklılarını davet etti.

Balcı, “27 Ekim Pazar günü açılışını yapacağımız iş yerimizde Türkiye’nin dört bir tarafından gelen tesbih meraklılarını ağırlayacağız. Bu işe gönül veren tesbih koleksiyoncuları ve meraklıları olan arkadaşlar iş yerinde hem getirdikleri tesbihleri sergileme imkanı bulacak hem haftanın belirli günlerinde düzenlenecek olan Mezat’ta satma imkanı bulacak. Konya’daki tüm tesbihçilerin bir araya gelme ve buluşma mekanı olan iş yerimizde tesbih sahipleri satışa katılacakları gibi takas yolu ile de ürünlerini değiştirebilecekler.

Bu işe gönül veren tüm arkadaşlarımızı ve hemşehrilerimizi Pazar günü yapılacak olan açılışımıza davet ediyoruz.

İş yerimiz haftanın 7 günü sıcak sohbet ortamı ve tesbih alış verişi ile tüm halkımızın hizmetinde olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (