( (

Konya'da Kadın Cinayeti

Yaşam 13.03.2020 - 15:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya'da Kadın Cinayeti

Konya'da bir kadın, boşanma aşamasında olan ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından çalıştığı hastanede vurarak öldürüldü.
Konya Büyükşehir Belediye Hastanesinde çalışan Münevver Şahin, güvenlik görevlisi olarak  çalışan kocası Bayram. Ş.'den boşanmak istedi ve kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.   Bugün sabah saatlerinde Bayram Ş. eşinin çalıştığı hastaneye gelerek tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Bayram Ş. yanında bulunan tabanca ile eşinin kafasından vurdu ve kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.   Ağır yaralanan Münevver Şahin, çalıştığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken,  zanlı koca, ifadesinin alınması için karakola götürüldü.   Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir'in de yeğeni olan Münevver Şahin Bugün ikindi namazına mütakip Uluırmak şehitler mezarlığında toprağa verilecek.
Konya'da bir kadın, boşanma aşamasında olan ve uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından çalıştığı hastanede vurarak öldürüldü.

Konya Büyükşehir Belediye Hastanesinde çalışan Münevver Şahin, güvenlik görevlisi olarak  çalışan kocası Bayram. Ş.'den boşanmak istedi ve kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

 

Bugün sabah saatlerinde Bayram Ş. eşinin çalıştığı hastaneye gelerek tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Bayram Ş. yanında bulunan tabanca ile eşinin kafasından vurdu ve kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

Ağır yaralanan Münevver Şahin, çalıştığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken,  zanlı koca, ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

 

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir'in de yeğeni olan Münevver Şahin Bugün ikindi namazına mütakip Uluırmak şehitler mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (