( (

Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm Fuarı Emıtt’te

Turizm 18.12.2019 - 13:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm Fuarı Emıtt’te

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan 24. EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 24’üncü kez ağırlayacak.
Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 24. EMITT Fuarı’nı gerçekleştiriyor. EMITT, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda; KOSGEB’in desteğiyle; Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Türkiye’nin her bölgesinden tarihsel ve kültürel varlıklarının tanıtıldığı Fuar’da Konya Büyükşehir Belediyesi de yer alacak.   Kültür ve Tarih Şehri Konya EMITT Fuarı’nda Konya Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı’nda kurulacak bir standla şehrin tüm güzelliklerini katılımcılara ve ziyaretçilere anlatacak. Dünya çapında bir turizm markası haline gelen, şehrin en önemli değerlerinden Mevlana Celalettin Rumive Medresesi, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalan eşsiz mimari eserler, Anadolu mutfağının en güzel örneklerini veren Konya yemek kültürü EMITT’te dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşacak. Son yıllarda önemli ekonomik gelişme kaydeden Konya, turistik tesisileri, otelleri, kültür turizmi rotalarıyla da dikkat çekiyor.   EMITT’de yoğun bir etkinlik programı var Her yıl olduğu gibi 24’üncüsünde de rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ve turizm profesyonelini ağırlamaya hazırlanan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, turizm sektörünün yeni gündem maddelerinin tartışıldığı bir platform olma misyonunu da sürdürmeye devam ediyor. Tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerikler ve iş birlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdüren EMITT Turizm Fuarı, Turizm 4.0 başta olmak üzere; dijitalizasyon, online satışlar ve dijital pazarlama konularını uzmanları ile, örnek vakaların ışığında detaylı şekilde konuşma fırsatı sunacak. Rekor katılım beklenen EMITT 2020’de de TTYD, TÜROFED, TÜRSAB gibi sektöre yön veren kurumların ağırlanacağı Başkanlar Forumu’nda turizm sektörü tüm boyutlarıyla ele alınacak. bekleyenler detaylarıyla konuşulacak.
Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan 24. EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 24’üncü kez ağırlayacak.

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 24. EMITT Fuarı’nı gerçekleştiriyor. EMITT, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda; KOSGEB’in desteğiyle; Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Türkiye’nin her bölgesinden tarihsel ve kültürel varlıklarının tanıtıldığı Fuar’da Konya Büyükşehir Belediyesi de yer alacak.

 

Kültür ve Tarih Şehri Konya EMITT Fuarı’nda

Konya Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı’nda kurulacak bir standla şehrin tüm güzelliklerini katılımcılara ve ziyaretçilere anlatacak. Dünya çapında bir turizm markası haline gelen, şehrin en önemli değerlerinden Mevlana Celalettin Rumive Medresesi, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalan eşsiz mimari eserler, Anadolu mutfağının en güzel örneklerini veren Konya yemek kültürü EMITT’te dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşacak. Son yıllarda önemli ekonomik gelişme kaydeden Konya, turistik tesisileri, otelleri, kültür turizmi rotalarıyla da dikkat çekiyor.

 

EMITT’de yoğun bir etkinlik programı var

Her yıl olduğu gibi 24’üncüsünde de rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ve turizm profesyonelini ağırlamaya hazırlanan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, turizm sektörünün yeni gündem maddelerinin tartışıldığı bir platform olma misyonunu da sürdürmeye devam ediyor. Tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerikler ve iş birlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdüren EMITT Turizm Fuarı, Turizm 4.0 başta olmak üzere; dijitalizasyon, online satışlar ve dijital pazarlama konularını uzmanları ile, örnek vakaların ışığında detaylı şekilde konuşma fırsatı sunacak. Rekor katılım beklenen EMITT 2020’de de TTYD, TÜROFED, TÜRSAB gibi sektöre yön veren kurumların ağırlanacağı Başkanlar Forumu’nda turizm sektörü tüm boyutlarıyla ele alınacak. bekleyenler detaylarıyla konuşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (