( (

KGC’ye, TÜRSAB’dan Ziyaret

Gündem 12.03.2020 - 10:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KGC’ye, TÜRSAB’dan Ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(B.T.K.) Başkanı Özdal Karahan ve üyeleri, Konya basınıyla Konya’nın turizm değerleri ve tanıtımıyla ilgili istişarede bulundular.
KGC Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulunu üyeleri Mustafa Ekmekcioğlu, Hüseyin Toptaş, Duran Çölcü’yü TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, TÜRSAB Konya B.T.K üyeleri Mesut Yalçın, S. İbrahim Durmuş, Yılmaz Çınardalı ve Tuba Yılmaz ziyaret etti.     Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan,  “Basınla ilişkilerimizi attırma adına sizleri ziyaret geldik. Zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.  Konya basınıyla birlikte çalışmalar yapmak isteriz. Şehrimizdeki belediye başkanlarımızla turizm sektörünün gelişimi ve Konya’nın tanıtımı için birlikte çalışıp, Konya’nın ve turizm değerlerinin tanımı noktasında çalışmalar yapma amacındayız.  Konya’nın tanıtımı amacıyla kurulan Konya Tanıtma ve Eğitim Vakfımız(KOTEV) var. Bu vakfımız daha aktif bir hale getirilebilir. Çalışmalarının geliştirilmesini istiyoruz. Dünyada değişen turizm trendleriyle karşılaşıyoruz.  Özellikle Gastronomi ve sağlık turizm alanları çok ciddi paralar kazandıracak durumdadır. Bu anlamda şehrimiz önemli bir potansiyeldir. Bu konuda çalışmalar yapmalıyız. Yeni bir turizm anlayışı geliştirmeliyiz.  Mevcut olan turizm destinasyonlarımıza alternatifler kazandırmalıyız.  Hatta bu alanlarda yatırımlar yapılmasını sağlamalıyız.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın turizme bakış açısı farklı bir anlamda umutluyuz. Konya basınına ve sizlere bizleri verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.    KGC Başkanı Sefa Özdemir Konya basının hakkında bilgi vererek, “Bütün basın ekonomik sebeplerden dolayı sıkıntılıdır. Herkesin sesini duyuracağı bir basın anlayışı olmalıdır. Anadolu’daki ve Konya’daki basın güven noktasında avantajlıdır.  Ekonomik krizlerden dolayı basına destek anlamında kamu destekli bir anlayış gelişti.  Konya ve turizm değerlerinin tanıtımında yerel yönetimler önemlidir.  Konya’nın tanıtımı için sizlerle birlikte çalışmalıyız. Sizlerin ve turizm sektörü temsilcilerinin basınla olan diyaloğunu biraz daha geliştirmemizde Konya adına büyük yarar sağlarız. Şehrimizin turizm değerlerini ve tanıtımı noktasında Konya basını olarak elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz.” KGC Başkanı Sefa Özdemir’e, TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan bir tablo hediye etti.
Konya Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(B.T.K.) Başkanı Özdal Karahan ve üyeleri, Konya basınıyla Konya’nın turizm değerleri ve tanıtımıyla ilgili istişarede bulundular.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulunu üyeleri Mustafa Ekmekcioğlu, Hüseyin Toptaş, Duran Çölcü’yü TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, TÜRSAB Konya B.T.K üyeleri Mesut Yalçın, S. İbrahim Durmuş, Yılmaz Çınardalı ve Tuba Yılmaz ziyaret etti.  

 

Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan,  “Basınla ilişkilerimizi attırma adına sizleri ziyaret geldik. Zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.  Konya basınıyla birlikte çalışmalar yapmak isteriz. Şehrimizdeki belediye başkanlarımızla turizm sektörünün gelişimi ve Konya’nın tanıtımı için birlikte çalışıp, Konya’nın ve turizm değerlerinin tanımı noktasında çalışmalar yapma amacındayız.  Konya’nın tanıtımı amacıyla kurulan Konya Tanıtma ve Eğitim Vakfımız(KOTEV) var. Bu vakfımız daha aktif bir hale getirilebilir. Çalışmalarının geliştirilmesini istiyoruz. Dünyada değişen turizm trendleriyle karşılaşıyoruz.  Özellikle Gastronomi ve sağlık turizm alanları çok ciddi paralar kazandıracak durumdadır. Bu anlamda şehrimiz önemli bir potansiyeldir. Bu konuda çalışmalar yapmalıyız. Yeni bir turizm anlayışı geliştirmeliyiz.  Mevcut olan turizm destinasyonlarımıza alternatifler kazandırmalıyız.  Hatta bu alanlarda yatırımlar yapılmasını sağlamalıyız.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın turizme bakış açısı farklı bir anlamda umutluyuz. Konya basınına ve sizlere bizleri verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

KGC Başkanı Sefa Özdemir Konya basının hakkında bilgi vererek, “Bütün basın ekonomik sebeplerden dolayı sıkıntılıdır. Herkesin sesini duyuracağı bir basın anlayışı olmalıdır. Anadolu’daki ve Konya’daki basın güven noktasında avantajlıdır.  Ekonomik krizlerden dolayı basına destek anlamında kamu destekli bir anlayış gelişti.  Konya ve turizm değerlerinin tanıtımında yerel yönetimler önemlidir.  Konya’nın tanıtımı için sizlerle birlikte çalışmalıyız. Sizlerin ve turizm sektörü temsilcilerinin basınla olan diyaloğunu biraz daha geliştirmemizde Konya adına büyük yarar sağlarız. Şehrimizin turizm değerlerini ve tanıtımı noktasında Konya basını olarak elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz.”

KGC Başkanı Sefa Özdemir’e, TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (