( (

KGC’den İl Emniyet Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem 07.10.2019 - 11:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KGC’den İl Emniyet Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken 20 Eylül'de resmi gazetede yayımlanan kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Aydın’a, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Basın bizim halk ile olan iletişimimizde köprü vaziyetindedir. Basın ile aramızdaki ilişki sağlam olmak durumunda. Bizler sizin vasıtanızla vatandaşlarımıza ulaşacağız. Tekirdağ’dan geliyorum. Tekirdağ’ın yapısı ile Konya’nın yapısı çok farklı. Konya ile Tekirdağ kıyaslanamayacak kadar farklı. Tekirdağ’ın 10, Konya’nın 31 ilçesi var. Oranın 1 milyon, buranın yaklaşık 2,5 milyon nüfusu var. Biz illeri bu şekilde kıyaslamayız. Yapısal olarak nabzını ne şekilde tutabiliriz diye değerlendirme yaparız. Devlet memuru olduğumuz için gittiğimiz yerlere kısa sürede alışırız. Konya’ya daha önce birçok kez geldim. Konya bir huzur şehri. Gördüğüm kadarıyla önceki İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman başarılı bir süreç geçirmiş. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün Konya basını ile sağlıklı iletişimini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.   Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, “Konya’mız huzurlu ve güvenli bir şehir. Konya basını olarak emniyetimize destek olmaya hazırız. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman şehrimizin huzur ve güvenliği için emniyetimizle birlikte hareket ediyoruz. Konya’daki basın kuruluşlarımız sizlerin yanında oldu ve vatanımıza sahip çıktı. Bundan sonra da bu anlayışla hareket edilecektir” diye konuştu.
Konya Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken 20 Eylül'de resmi gazetede yayımlanan kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Aydın’a, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Basın bizim halk ile olan iletişimimizde köprü vaziyetindedir. Basın ile aramızdaki ilişki sağlam olmak durumunda. Bizler sizin vasıtanızla vatandaşlarımıza ulaşacağız. Tekirdağ’dan geliyorum. Tekirdağ’ın yapısı ile Konya’nın yapısı çok farklı. Konya ile Tekirdağ kıyaslanamayacak kadar farklı. Tekirdağ’ın 10, Konya’nın 31 ilçesi var. Oranın 1 milyon, buranın yaklaşık 2,5 milyon nüfusu var. Biz illeri bu şekilde kıyaslamayız. Yapısal olarak nabzını ne şekilde tutabiliriz diye değerlendirme yaparız. Devlet memuru olduğumuz için gittiğimiz yerlere kısa sürede alışırız. Konya’ya daha önce birçok kez geldim. Konya bir huzur şehri. Gördüğüm kadarıyla önceki İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman başarılı bir süreç geçirmiş. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün Konya basını ile sağlıklı iletişimini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, “Konya’mız huzurlu ve güvenli bir şehir. Konya basını olarak emniyetimize destek olmaya hazırız. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman şehrimizin huzur ve güvenliği için emniyetimizle birlikte hareket ediyoruz. Konya’daki basın kuruluşlarımız sizlerin yanında oldu ve vatanımıza sahip çıktı. Bundan sonra da bu anlayışla hareket edilecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (