( (

Kepez Dağ Bisikleti Yarışına 11 İlden 110 Bisişikletçi Katıldı

Turizm 03.02.2020 - 23:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kepez Dağ Bisikleti Yarışına 11 İlden 110 Bisişikletçi Katıldı

Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor
 Kepez’in “120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları”, PARKFUNtastic’te başladı. Heyecan dolu yarışların startını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, verdi. Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor. Kepez Varyantındaki PARKFUNtastic’te gerçekleştirilen yarışlar, hem sporculara, hem de izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Sabahın erken saatlerinde yarış alanına gelen sporcular, kayıt işlemleri ve ısınma turlarının ardından heyecanla yarışın startını beklediler. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, nefes kesen yarışlarda, bisiklet tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Bisiklet yarışlarına her yaştan katılım sağlayan sporculara teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Bu güzel günde yarış startını vermekten mutluluk duyuyorum. Kış aylarında bahardan kalma güzel bir günde birlikteyiz. Bugünü bisikletle ve sporla, bu güzel doğada hep beraber geçireceğiz.” dedi. YARıŞLAR 8 KATEGORIDE YAPıLıYOR “Kepez tutkusunu, bisiklet sevdasını her tarafa eriştirmeye ve ulaştırmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Kepez çok güzel zenginliklere sahip. Şehrin hemen yanında böylesi güzel bir ormanlık alana sahip olmak, her büyükşehre nasip olacak bir şey değil. Bisiklet sevdası diyorum. Sağlıklı kalmak ve sağlıklı yaşamak hayatımızı sağlıklı idame ettirmek bakımından harekete ihtiyacımız olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu da en eğlenceli bisiklet veriyor. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’nın startını verdi. Yarışlar, kadınlar 3 kategori, erkeklerde 5 kategoride olmak üzere toplamda 8 kategoride yapılıyor. 2,5 kilometrelik parkurda ve 120 dakikada en çok turu atan yarışmacı günün şampiyonu olacak. Yarışlara 11 ilden 110 sporcu katıldı. ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor
 Kepez’in “120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları”, PARKFUNtastic’te başladı. Heyecan dolu yarışların startını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, verdi. Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor.

Kepez Varyantındaki PARKFUNtastic’te gerçekleştirilen yarışlar, hem sporculara, hem de izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Sabahın erken saatlerinde yarış alanına gelen sporcular, kayıt işlemleri ve ısınma turlarının ardından heyecanla yarışın startını beklediler.
kepez-dag-bisikleti--001.jpgKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, nefes kesen yarışlarda, bisiklet tutkunlarının heyecanına ortak oldu. Bisiklet yarışlarına her yaştan katılım sağlayan sporculara teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Bu güzel günde yarış startını vermekten mutluluk duyuyorum. Kış aylarında bahardan kalma güzel bir günde birlikteyiz. Bugünü bisikletle ve sporla, bu güzel doğada hep beraber geçireceğiz.” dedi.

kepez-dag-bisikleti--002.jpg

YARıŞLAR 8 KATEGORIDE YAPıLıYOR
“Kepez tutkusunu, bisiklet sevdasını her tarafa eriştirmeye ve ulaştırmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Kepez çok güzel zenginliklere sahip. Şehrin hemen yanında böylesi güzel bir ormanlık alana sahip olmak, her büyükşehre nasip olacak bir şey değil. Bisiklet sevdası diyorum. Sağlıklı kalmak ve sağlıklı yaşamak hayatımızı sağlıklı idame ettirmek bakımından harekete ihtiyacımız olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu da en eğlenceli bisiklet veriyor. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” diye konuştu.
kepez-dag-bisikleti--003.jpgBaşkan Tütüncü, konuşmasının ardından ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’nın startını verdi. Yarışlar, kadınlar 3 kategori, erkeklerde 5 kategoride olmak üzere toplamda 8 kategoride yapılıyor. 2,5 kilometrelik parkurda ve 120 dakikada en çok turu atan yarışmacı günün şampiyonu olacak. Yarışlara 11 ilden 110 sporcu katıldı.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (