( (

Kaymakam Osman Sak’tan Kandil Mesajı

Gündem 07.11.2019 - 15:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kaymakam Osman Sak’tan Kandil Mesajı

Çeltik Kaymakamı Osman Sak Mevlit Kandili nedeni ile mesaj yayımladı,
  Kaymakam Osman Sak , Alemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan bir Mevlit Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz. Diyerek mesajına şöyle devam etti.      Kaymakam Sak  ‘’ Yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV)'in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz örnek ahlakını özümsemek, ona duyulan içten sevgiyi gönüllerden sözlere ve yeni nesillere aktarmak düşüncesiyle asırladır, aziz milletimiz ve tüm İslam âlemi tarafından Mevlit Kandili olarak kutlanmaktadır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili Peygamber Efendimiz (SAV), gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.        Bugün insanlığın yaşadığı sorunları göz önüne getirdiğimizde, Peygamberimizin ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı; şefkat, merhamet, barış, hoşgörü, hak ve adalet gibi kavramların, insanlık için ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle, toplumun huzurunu, barışını, birlik ve beraberliğini sağlayacak böyle eşsiz fırsatları, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) şefaatine nail olmaya çalışmalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam aleminin ve Çeltik’li hemşerilerimin mübarek Mevlit Kandil’ini Kalbi duygularımla kutluyor, bu müstesna gecenin, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’
Çeltik Kaymakamı Osman Sak Mevlit Kandili nedeni ile mesaj yayımladı,

  Kaymakam Osman Sak , Alemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan bir Mevlit Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz. Diyerek mesajına şöyle devam etti.

 

   Kaymakam Sak  ‘’ Yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV)'in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz örnek ahlakını özümsemek, ona duyulan içten sevgiyi gönüllerden sözlere ve yeni nesillere aktarmak düşüncesiyle asırladır, aziz milletimiz ve tüm İslam âlemi tarafından Mevlit Kandili olarak kutlanmaktadır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili Peygamber Efendimiz (SAV), gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

 

     Bugün insanlığın yaşadığı sorunları göz önüne getirdiğimizde, Peygamberimizin ortaya koyduğu ve örnek olarak yaşadığı; şefkat, merhamet, barış, hoşgörü, hak ve adalet gibi kavramların, insanlık için ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle, toplumun huzurunu, barışını, birlik ve beraberliğini sağlayacak böyle eşsiz fırsatları, anlamına uygun olarak en iyi şekilde değerlendirmeli, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) şefaatine nail olmaya çalışmalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam aleminin ve Çeltik’li hemşerilerimin mübarek Mevlit Kandil’ini Kalbi duygularımla kutluyor, bu müstesna gecenin, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (