( (

Karahan: Konya Turizmin Değerini Artırmak İçin Birlikte Çalışıyoruz

Turizm (Haber Merkezi) - | 20.03.2024 - 13:36, Güncelleme: 20.03.2024 - 13:36
 

Karahan: Konya Turizmin Değerini Artırmak İçin Birlikte Çalışıyoruz

TÜRSAB Konya B.T.K. her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftarda turizmcileri ve turizmin paydaşlarını buluşturdu. İftarda konuşan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, Konya’da sektör temsilcileriyle, belediyelerle, kurum ve kuruluşlarla ve üniversitelerimizle Konya turizmin değerini artırmak için birlikte çalıştıklarını belirtti.
Bayır Diamond Hotel’de düzenlenen iftara TÜRSAB Konya Temsil Kurulu(B.T.K.) Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya ve Karaman’daki turizm ve seyahat Acentaları sahipleri ve yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bilgiç, Konya Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü Coşkun Bilgi, DHMİ Konya Havalimanı Müdürü Abubekir Özcan, Türk Hava Yolları Satış Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu, KOGAT Konya Aşçılar Derneği Başkanı ve Necmettin Erbakan Üniversite Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Seçim, TURES Tüm Turizmciler Restoranlar Derneği Konya Şube Başkanı Harun Dönmez, Konya Turist Rehberleri ve Turizm Derneği Başkanı Yunus Güneş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi bölüm başkanları, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi bölüm başkanları, Selçuk Üniversitesi turizm fakültesi dekan yardımcıları, Karatay Borsa İst. Gazi Mustafa Kemal M.T. A.L. Müdürü Suat Öztürk, TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Eski Başkanı Kazım Yanar, TUREB Denetmeni Abdülkadir Can, Skal Derneği Başkanı ve Dedeman Otel Genel Müdürü Fatih İşkin ve Konya’daki otellerin Genel Müdürleri katıldı. Konya turizminin değerini artırmak için birlikte çalışıyoruz   İftarda konuşan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan Konya Turizminin değerini yükseltmek için Konya’da turizmin tüm paydaşlarıyla birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Sektörün bir araya gelmesini ve turizm camiasını biraya getirmeye öncülük ediyoruz. Turizmle ilgili bütün dernek, başkan ve yetkililerinin katıldığı, üniversite ve turizm fakülte hocalarımız, turizm camiasında bulunan herkes burada ve bir aradayız. Birlikte Konya turizminin değerlerini, yeni projelerini artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Konya Karaman’dan otel müdürlerimiz birlikteyiz. Konya için değerli bir kompleks olan Mevlana türbesinin arkasındaki binamızın da yer aldığı dönüşüm ve bu alanın turizm başlangıcını oluşturacaktır. Yeni bir bina için gayret gösterirken, TBMM’sinde bekletilen Seyahat Acentaları ve Rehberlikle ilgili yasa seçimlerden sonra gündeme alınacak. Hac ve Umrecilerin dışında TÜRSAB’ın bölünmesine karşıyım. Umarım bu yanlıştan dönülür.  Davetimizi kırmayarak iftara katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
TÜRSAB Konya B.T.K. her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftarda turizmcileri ve turizmin paydaşlarını buluşturdu. İftarda konuşan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, Konya’da sektör temsilcileriyle, belediyelerle, kurum ve kuruluşlarla ve üniversitelerimizle Konya turizmin değerini artırmak için birlikte çalıştıklarını belirtti.

Bayır Diamond Hotel’de düzenlenen iftara TÜRSAB Konya Temsil Kurulu(B.T.K.) Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya ve Karaman’daki turizm ve seyahat Acentaları sahipleri ve yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bilgiç, Konya Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü Coşkun Bilgi, DHMİ Konya Havalimanı Müdürü Abubekir Özcan, Türk Hava Yolları Satış Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu, KOGAT Konya Aşçılar Derneği Başkanı ve Necmettin Erbakan Üniversite Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Seçim, TURES Tüm Turizmciler Restoranlar Derneği Konya Şube Başkanı Harun Dönmez, Konya Turist Rehberleri ve Turizm Derneği Başkanı Yunus Güneş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi bölüm başkanları, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi bölüm başkanları, Selçuk Üniversitesi turizm fakültesi dekan yardımcıları, Karatay Borsa İst. Gazi Mustafa Kemal M.T. A.L. Müdürü Suat Öztürk, TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Eski Başkanı Kazım Yanar, TUREB Denetmeni Abdülkadir Can, Skal Derneği Başkanı ve Dedeman Otel Genel Müdürü Fatih İşkin ve Konya’daki otellerin Genel Müdürleri katıldı.

Konya turizminin değerini artırmak için birlikte çalışıyoruz

 

İftarda konuşan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan Konya Turizminin değerini yükseltmek için Konya’da turizmin tüm paydaşlarıyla birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Sektörün bir araya gelmesini ve turizm camiasını biraya getirmeye öncülük ediyoruz. Turizmle ilgili bütün dernek, başkan ve yetkililerinin katıldığı, üniversite ve turizm fakülte hocalarımız, turizm camiasında bulunan herkes burada ve bir aradayız. Birlikte Konya turizminin değerlerini, yeni projelerini artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Konya Karaman’dan otel müdürlerimiz birlikteyiz. Konya için değerli bir kompleks olan Mevlana türbesinin arkasındaki binamızın da yer aldığı dönüşüm ve bu alanın turizm başlangıcını oluşturacaktır. Yeni bir bina için gayret gösterirken, TBMM’sinde bekletilen Seyahat Acentaları ve Rehberlikle ilgili yasa seçimlerden sonra gündeme alınacak. Hac ve Umrecilerin dışında TÜRSAB’ın bölünmesine karşıyım. Umarım bu yanlıştan dönülür.  Davetimizi kırmayarak iftara katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (