( (

İşcan'dan Milletvekili Orhan Erdem'e Ziyaret

Gündem 14.01.2021 - 20:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İşcan'dan Milletvekili Orhan Erdem'e Ziyaret

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere MEB Eski Bakan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Orhan Erdem'i ziyaret etti.
TBMM'nde yapılan görüşmede, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Yunak eğitimine katkı ve desteklerden dolayı MEB Eski Bakan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Orhan Erdem'e teşekkür etti. Yunak'ın eğitim durumu hakkında bilgiler aktaran İşcan, amaçlarının 2023 vizyonuna uygun bir eğitim anlayışıyla ilçenin eğitim kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını belirterek destek ve katkılarından dolayı Erdem'e teşekkür etti. Yunak'ta pek çok yatırımların altında Orhan Erdem' in imzasının bulunduğuna vurgu yapan İşcan, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan yatırım ve projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Mlletvekili Orhan Erdem de, yapılan ziyaretten ve Yunak'a yaptığı hizmetlerden dolayı İşcan'a teşekkür etti.
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere MEB Eski Bakan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Orhan Erdem'i ziyaret etti.

TBMM'nde yapılan görüşmede, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Yunak eğitimine katkı ve desteklerden dolayı MEB Eski Bakan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Orhan Erdem'e teşekkür etti.

Yunak'ın eğitim durumu hakkında bilgiler aktaran İşcan, amaçlarının 2023 vizyonuna uygun bir eğitim anlayışıyla ilçenin eğitim kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını belirterek destek ve katkılarından dolayı Erdem'e teşekkür etti. Yunak'ta pek çok yatırımların altında Orhan Erdem' in imzasının bulunduğuna vurgu yapan İşcan, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan yatırım ve projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Mlletvekili Orhan Erdem de, yapılan ziyaretten ve Yunak'a yaptığı hizmetlerden dolayı İşcan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (