( (

İpek Açar'dan Aşk Şarkısı "Masal Kuşu"

Magazin 08.06.2021 - 11:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İpek Açar'dan Aşk Şarkısı "Masal Kuşu"

İpek Açar, yeni teklisi “Masal Kuşu” ile müzikseverlere güzel bir aşk şarkısıyla seslenmeye hazırlanıyor. "Masal Kuşu" 11 Haziran Cuma günü dinleyecisiyle, müzikseverlerle buluşacak.
Tam bir yaz şarkısı olan Masal Kuşu’nun sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a  aranjesi ise eşi Alper Kömürcü’ye ait. Kendi yapım şirketleri Elma Şekeri Prodüksiyon etiketiyle çıkacak olan şarkının klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi. 17 günlük tam kapanmada özel izinle İstanbul’da çekilen klip, romantik tarzıyla da dikkat çekecek…    İpek Açar yeni şarkısı için duygularını şu cümlelerle anlattı: “Şarkının çalışma sürecinde  Alper, Aslı Gönül ve ben çok eğlendik. Aslı Gönül de güzel sesiyle bana eşlik etti, şarkıya vokal yaptı. Aşkın en mutlu halini anlatan, her yaştan herkesin birbirine hediye edebileceği masalsı bir  şarkı… Umarım dinleyen herkesin kalbinde yer bulsun çok sevilsin.  Bu güzel şarkı için Hakkı Yalçın, Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a çok teşekkür ediyorum. Yüreklerine sağlık” 
İpek Açar, yeni teklisi “Masal Kuşu” ile müzikseverlere güzel bir aşk şarkısıyla seslenmeye hazırlanıyor. "Masal Kuşu" 11 Haziran Cuma günü dinleyecisiyle, müzikseverlerle buluşacak.

Tam bir yaz şarkısı olan Masal Kuşu’nun sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a  aranjesi ise eşi Alper Kömürcü’ye ait.

Kendi yapım şirketleri Elma Şekeri Prodüksiyon etiketiyle çıkacak olan şarkının klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi. 17 günlük tam kapanmada özel izinle İstanbul’da çekilen klip, romantik tarzıyla da dikkat çekecek…   

İpek Açar yeni şarkısı için duygularını şu cümlelerle anlattı: “Şarkının çalışma sürecinde  Alper, Aslı Gönül ve ben çok eğlendik. Aslı Gönül de güzel sesiyle bana eşlik etti, şarkıya vokal yaptı. Aşkın en mutlu halini anlatan, her yaştan herkesin birbirine hediye edebileceği masalsı bir  şarkı… Umarım dinleyen herkesin kalbinde yer bulsun çok sevilsin.  Bu güzel şarkı için Hakkı Yalçın, Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a çok teşekkür ediyorum. Yüreklerine sağlık” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (