( (

İlk ve Ortaokul Öğrencileri Derste Emiray: Su Kıyameti Filmini İzledi

Bölge 21.01.2021 - 11:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İlk ve Ortaokul Öğrencileri Derste Emiray: Su Kıyameti Filmini İzledi

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle ilk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere online eğitimlerde Büyükşehir tarafından hazırlanan “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filmini izlettirdi.
                Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmaya devam ediyor.                 Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yazışmaları sonrası ilk ve ortaokul öğrencilerine online eğitimlerde Konya Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filminin öğretmenler tarafından izlettirilmesi kararı alındı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sunumuyla başlayan animasyon filminde Başkan Altay şu ifadelere yer verdi: “Sevgili çocuklar. Yarımız sizlersiziniz. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yol, su, köprü faaliyetleri kadar önemli bir konu daha var: Su tasarrufu bilinci oluşturmak… Bu konuda en büyük destekçimiz sizlersiniz. Su, yaşamın temel kaynağıdır. Bunu geleceğimiz için korumamız, har vurup harman savuranları uyarmamız gerekiyor. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladığımız Emiray: Su Kıyameti filmini birazdan izleyeceksiniz. Su olmadan yaşamın ne kadar zor olduğunu hep birlikte anlamış olacağız. Bu konuda sizlerden büyük destek bekliyorum. Hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum, Allah’a emanet olun.” Öğrencileri keyifle izlerken aynı zamanda su tasarrufuna yönlendiren “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filmi,  sabah saat 09.00 ile öğlen saat 14.30 olmak üzere iki seansta yayınlandı. Toplam süresi 14 dakika olan animasyon filminin başkarakteri Emiray, arkadaşı Fatma ile zamanda bir yolculuk yaparak suyu tükenen Konya’nın kaosla başbaşa kaldığını distopyatik bir dille anlatıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle ilk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere online eğitimlerde Büyükşehir tarafından hazırlanan “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filmini izlettirdi.

                Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

                Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yazışmaları sonrası ilk ve ortaokul öğrencilerine online eğitimlerde Konya Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filminin öğretmenler tarafından izlettirilmesi kararı alındı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sunumuyla başlayan animasyon filminde Başkan Altay şu ifadelere yer verdi: “Sevgili çocuklar. Yarımız sizlersiziniz. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yol, su, köprü faaliyetleri kadar önemli bir konu daha var: Su tasarrufu bilinci oluşturmak… Bu konuda en büyük destekçimiz sizlersiniz. Su, yaşamın temel kaynağıdır. Bunu geleceğimiz için korumamız, har vurup harman savuranları uyarmamız gerekiyor. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladığımız Emiray: Su Kıyameti filmini birazdan izleyeceksiniz. Su olmadan yaşamın ne kadar zor olduğunu hep birlikte anlamış olacağız. Bu konuda sizlerden büyük destek bekliyorum. Hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum, Allah’a emanet olun.”

Öğrencileri keyifle izlerken aynı zamanda su tasarrufuna yönlendiren “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filmi,  sabah saat 09.00 ile öğlen saat 14.30 olmak üzere iki seansta yayınlandı. Toplam süresi 14 dakika olan animasyon filminin başkarakteri Emiray, arkadaşı Fatma ile zamanda bir yolculuk yaparak suyu tükenen Konya’nın kaosla başbaşa kaldığını distopyatik bir dille anlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (