( (

İftiralar Tutmadı!

Siyaset 28.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İftiralar Tutmadı!

     Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Meram Belediye Başkan Adayı Uyar Kon evi, İnlice ve Kızılören Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlara Belediye Başkanı seçilmeleri durumunda yapacaklarını anlatan Saydam: Meram’ımızdaki işyerlerimizi, esnaflarımızı, mahallelerimizi, köylerimizi dolaşıyoruz halkımızın büyük teveccühüyle karşılaşıyoruz, mevcut yönetimin vatandaşla ilgilenmediğini, problemlerinin çözülmediğini söylüyorlar.  Kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı siyasetten bıktıklarını, artık normale dönmek istediklerini farklı düşüncede bile olsa aynı mahallede, aynı şehirde kardeşçe yaşamak istediklerini belirtiyorlar. Siyasetin kirlenmişliği içerisinde halkımıza yönelik algı çalışmalarını, partimize atılan iftiraları ve yalanları belgelerle çürüterek gerçekleri anlatıyoruz. Geçmişte MSP döneminde, Refah Partisi döneminde yapılan “Çamur at, tutmazsa izi kalır” siyasetinin devam ettiğini söyledi. Ama vatandaşımız kararını vermiş kafasını karıştıramayacaklar. Bugüne kadar şehirlerimizi yöneten idare kırsal alanla şehri birbirinden kopartarak aradaki birlikteliği ve harmoniyi sağlayamamıştır. Nitelikli bir kırsal kalkınma modelinin olmadığı bir yerde şehrin planlamasında sağlamak son derece güçtür. Kırsal kalkınmanın kenti pozitif yönde etkileyecek şekilde yeniden dizayn etme zorunluluğu vardır. Dürüst belediyecilik yönetim anlayışı ile kent- kır dengesini gözeten hak temelli bir kalkınma gözetmek istiyoruz.  Kırsal Alana Gerekli Desteği Vereceğiz!  Mevcut Yönetimlerin Kırsal alanlara hizmet etmede eksiği olduğu söyleyen Saydam ‘’Kırsal kalkınmayı yerel kalkınmanın bir parçası haline getirerek bütüncül bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Her şehrin tarımsal ihtiyaçlarının karşılanması için Konya’nın geneli ile birlikte hareket edeceğiz. Kırsal alanlarımıza gerekli tarımsal ve hayvancılık destekleri belediyemiz tarafından da gerekli şekilde desteklenecek. Kırsal yerleşim bölgelerde iklim şartlarına uyum sağlayacak hayvan ve tarım ürünlerinin tespiti yapılarak kırsal kalkınmanın teşvik edilmesini sağlayacağız. Kırsal alanla kentsel alan arasındaki farkları kaldırmak için gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceğiz. Kentsel alanda olan her imkânın kırsal alanlarımızda olması için belediyemizi harekete geçireceğiz’’ dedi  

     Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Meram Belediye Başkan Adayı Uyar Kon evi, İnlice ve Kızılören Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlara Belediye Başkanı seçilmeleri durumunda yapacaklarını anlatan Saydam: Meram’ımızdaki işyerlerimizi, esnaflarımızı, mahallelerimizi, köylerimizi dolaşıyoruz halkımızın büyük teveccühüyle karşılaşıyoruz, mevcut yönetimin vatandaşla ilgilenmediğini, problemlerinin çözülmediğini söylüyorlar.  Kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı siyasetten bıktıklarını, artık normale dönmek istediklerini farklı düşüncede bile olsa aynı mahallede, aynı şehirde kardeşçe yaşamak istediklerini belirtiyorlar. Siyasetin kirlenmişliği içerisinde halkımıza yönelik algı çalışmalarını, partimize atılan iftiraları ve yalanları belgelerle çürüterek gerçekleri anlatıyoruz. Geçmişte MSP döneminde, Refah Partisi döneminde yapılan “Çamur at, tutmazsa izi kalır” siyasetinin devam ettiğini söyledi. Ama vatandaşımız kararını vermiş kafasını karıştıramayacaklar. Bugüne kadar şehirlerimizi yöneten idare kırsal alanla şehri birbirinden kopartarak aradaki birlikteliği ve harmoniyi sağlayamamıştır. Nitelikli bir kırsal kalkınma modelinin olmadığı bir yerde şehrin planlamasında sağlamak son derece güçtür. Kırsal kalkınmanın kenti pozitif yönde etkileyecek şekilde yeniden dizayn etme zorunluluğu vardır. Dürüst belediyecilik yönetim anlayışı ile kent- kır dengesini gözeten hak temelli bir kalkınma gözetmek istiyoruz.


 Kırsal Alana Gerekli Desteği Vereceğiz!


 Mevcut Yönetimlerin Kırsal alanlara hizmet etmede eksiği olduğu söyleyen Saydam ‘’Kırsal kalkınmayı yerel kalkınmanın bir parçası haline getirerek bütüncül bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Her şehrin tarımsal ihtiyaçlarının karşılanması için Konya’nın geneli ile birlikte hareket edeceğiz. Kırsal alanlarımıza gerekli tarımsal ve hayvancılık destekleri belediyemiz tarafından da gerekli şekilde desteklenecek. Kırsal yerleşim bölgelerde iklim şartlarına uyum sağlayacak hayvan ve tarım ürünlerinin tespiti yapılarak kırsal kalkınmanın teşvik edilmesini sağlayacağız. Kırsal alanla kentsel alan arasındaki farkları kaldırmak için gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceğiz. Kentsel alanda olan her imkânın kırsal alanlarımızda olması için belediyemizi harekete geçireceğiz’’ dedi


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (