( (

İfadeler Ortaya Çıktı: Ümitcan Uygun 'Beni Karıştırmayın, İsmimi Vermeyin' Dedi...

Asayiş (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 07.08.2021 - 16:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İfadeler Ortaya Çıktı: Ümitcan Uygun 'Beni Karıştırmayın, İsmimi Vermeyin' Dedi...

Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle gözaltında tutulan Dilan C. ve Furkan G., ifadelerinde, vücudunda morluklar olan Hankulu’nun uyanmaması üzerine aradıkları Ümitcan Uygun’un “Polis ve ambulansı arayın beni karıştırmayın” dediğini aktardı.
Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Esra Hankulu’nun ölümüne ilişkin aralarında Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun’un da bulunduğu 3 kişinin, emniyetteki işlemleri devam ediyor. Hankulu’nun öldüğü gün evinde bulunanlardan 2’sinin emniyet ifadeleri ortaya çıktı. Furkan G. ve Dilan C., ifadelerinde Ümitcan Uygun ile arkadaşları vasıtasıyla tanıştıklarını belirtti.   SABAH EVDEN AYRILDI   Olay günü Hankulu’nun evinde buluştuklarını söyleyen Furkan G., saat 23.00 sıralarında ise Hankulu’nun Uygun’a mesaj atarak, eve çağırdığını dile getirdi. Bunun üzerine Uygun’un saat 01.00 sıralarında eve alkolü geldiğini ifade eden Furkan G., daha sonra hep birlikte çorbacıya gittiklerini ardından da tekrar eve döndüklerini ifade etti. Kendilerine çay demleyen Hankulu’nun Uygun için aldığı pastayı kestiklerini ancak kimsenin pastadan yemediğini söyleyen Furkan G., Hankulu’nun bir anda kilitlendiğini ve yere düştüğünü iddia etti. Banyoya götürdükleri Hankulu’nun suyla ayılmasını sağladıklarını belirten Furkan G., sabah saat 08.00’da Uygun’un evden ayrıldığını ve kendilerine bir şey söylemediğini dile getirdi.   ÜMİTCAN UYGUN: BENİ KARIŞTIRMAYIN Lavaboya gitmek için kalan Dilan G.’nin kendisine seslenmesiyle uyandığını söyleyen Furkan G., odaya gittiğinde sırt üstü yatan Hankulu’nun vücudunda bazı morluklar gördüğünü aktardı. Furkan G., daha sonra aradığı Uygun’un “polis ve ambulansı arayın, beni karıştırmayın” dediğini belirtti. Dilan G. ise ifadesinde, sabah uyandığında bir işi olduğunu ve bunu Hankulu’ya söylemek için odasına gittiğini söyledi. Uyandırmaya çalıştığı Hankulu’nun uyanmaması üzerine de Uygun’u aradıklarını anlatan Dilan G., kendisinden “bir sıkıntı olursa beni söylemeyin” yanıtı aldıklarını ifade etti. NE OLMUŞTU? Ankara’nın Mamak ilçesinde Esra Hankulu, dün sabah saatlerinde evinde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Hankulu’nun ölümüyle ilgili Ümitcan Uygun, Dilan C. ve Furkan G. gözaltına alındı. 3 zanlı hakkında, “uyuşturucu temini” ve “fuhuşa aracılık yapma” suçundan inceleme başlatıldı.
Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle gözaltında tutulan Dilan C. ve Furkan G., ifadelerinde, vücudunda morluklar olan Hankulu’nun uyanmaması üzerine aradıkları Ümitcan Uygun’un “Polis ve ambulansı arayın beni karıştırmayın” dediğini aktardı.

Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Esra Hankulu’nun ölümüne ilişkin aralarında Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun’un da bulunduğu 3 kişinin, emniyetteki işlemleri devam ediyor. Hankulu’nun öldüğü gün evinde bulunanlardan 2’sinin emniyet ifadeleri ortaya çıktı.

Furkan G. ve Dilan C., ifadelerinde Ümitcan Uygun ile arkadaşları vasıtasıyla tanıştıklarını belirtti.

 

SABAH EVDEN AYRILDI  

Olay günü Hankulu’nun evinde buluştuklarını söyleyen Furkan G., saat 23.00 sıralarında ise Hankulu’nun Uygun’a mesaj atarak, eve çağırdığını dile getirdi.

Bunun üzerine Uygun’un saat 01.00 sıralarında eve alkolü geldiğini ifade eden Furkan G., daha sonra hep birlikte çorbacıya gittiklerini ardından da tekrar eve döndüklerini ifade etti.

Kendilerine çay demleyen Hankulu’nun Uygun için aldığı pastayı kestiklerini ancak kimsenin pastadan yemediğini söyleyen Furkan G., Hankulu’nun bir anda kilitlendiğini ve yere düştüğünü iddia etti.

Banyoya götürdükleri Hankulu’nun suyla ayılmasını sağladıklarını belirten Furkan G., sabah saat 08.00’da Uygun’un evden ayrıldığını ve kendilerine bir şey söylemediğini dile getirdi.

 

ÜMİTCAN UYGUN: BENİ KARIŞTIRMAYIN

Lavaboya gitmek için kalan Dilan G.’nin kendisine seslenmesiyle uyandığını söyleyen Furkan G., odaya gittiğinde sırt üstü yatan Hankulu’nun vücudunda bazı morluklar gördüğünü aktardı. Furkan G., daha sonra aradığı Uygun’un “polis ve ambulansı arayın, beni karıştırmayın” dediğini belirtti.

Dilan G. ise ifadesinde, sabah uyandığında bir işi olduğunu ve bunu Hankulu’ya söylemek için odasına gittiğini söyledi. Uyandırmaya çalıştığı Hankulu’nun uyanmaması üzerine de Uygun’u aradıklarını anlatan Dilan G., kendisinden “bir sıkıntı olursa beni söylemeyin” yanıtı aldıklarını ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Ankara’nın Mamak ilçesinde Esra Hankulu, dün sabah saatlerinde evinde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Hankulu’nun ölümüyle ilgili Ümitcan Uygun, Dilan C. ve Furkan G. gözaltına alındı. 3 zanlı hakkında, “uyuşturucu temini” ve “fuhuşa aracılık yapma” suçundan inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (