( (

Hüma Okullarında Okçuluk Üzerine Seminer

Eğitim 13.10.2019 - 11:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okullarında Okçuluk Üzerine Seminer

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç Hüma Okulları’nı ziyaret ederek, okçuluk üzerine bir seminer verdi.
Seminer öncesi okulu gezen Ömer Koç, okulun eğitimini ve yapısını çok beğendiğini dile getirerek, “Atalarımızdan bize miras olan okçuluğu belirli bir disiplin içerisinde gelecek nesillere aktarmayı hedefledik.  Bu kültürel mirasa sahip çıkarak hak ettiğinden daha fazla değerin verilmesi gerekiyor” dedi. Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Okulumuzda spor faaliyetlerine her zaman öncelik tanıyoruz. Spor, öğrencilerin gelişimi ve kendilerini keşfetmeleri için önemli bir araçtır. Özellikle insanın kendi vücudunu eğitmeyi öğrendiği sporlar öğrencilerimiz için çok kıymetlidir. Bizler de bu mirası gelecek nesillere aktararak sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız.” Konuşmaların ardından okul bahçesinde okçuluk ile ilgili bilgi ve eğitim verilmesinin ardından öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte atış yaptı. Renkli ve eğlenceli manzaralar çıkan Hüma Okulları’nda spor dolu bir gün geçirildi. Öğrencilere 3 tane soru soran Başkan Koç doğru cevabı bilen öğrencileri birer ok hediye etti. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç’ a günün anısına hediyelerini takdim etti ve ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.
Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç Hüma Okulları’nı ziyaret ederek, okçuluk üzerine bir seminer verdi.

Seminer öncesi okulu gezen Ömer Koç, okulun eğitimini ve yapısını çok beğendiğini dile getirerek, “Atalarımızdan bize miras olan okçuluğu belirli bir disiplin içerisinde gelecek nesillere aktarmayı hedefledik.  Bu kültürel mirasa sahip çıkarak hak ettiğinden daha fazla değerin verilmesi gerekiyor” dedi.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Okulumuzda spor faaliyetlerine her zaman öncelik tanıyoruz. Spor, öğrencilerin gelişimi ve kendilerini keşfetmeleri için önemli bir araçtır. Özellikle insanın kendi vücudunu eğitmeyi öğrendiği sporlar öğrencilerimiz için çok kıymetlidir. Bizler de bu mirası gelecek nesillere aktararak sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız.”

Konuşmaların ardından okul bahçesinde okçuluk ile ilgili bilgi ve eğitim verilmesinin ardından öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte atış yaptı. Renkli ve eğlenceli manzaralar çıkan Hüma Okulları’nda spor dolu bir gün geçirildi. Öğrencilere 3 tane soru soran Başkan Koç doğru cevabı bilen öğrencileri birer ok hediye etti.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç’ a günün anısına hediyelerini takdim etti ve ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (