( (

Hüma Okulları’ndan Ramazan Bayramı Tebriği

Gündem 24.05.2020 - 19:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okulları’ndan Ramazan Bayramı Tebriği

Koronavirüs salgını sebebiyle her birimizin evlerde geçirecek olduğu Ramazan Bayramı’nda Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul da temennilerini dile getirdiği bayram tebriğini yayımladı.
Ülke olarak geçirdiğimiz bu zorlu sürecin büyük bir özveri ile atlatılacağını dile getiren Dr. Birekul, öğrencileri ile bir araya gelecekleri günler için çalışmalarının devam ettiğini ve eğitimlerinin uzaktan da olsa devam ettiğini vurguladı. Hüma Okulları olarak, öğrencilerinin geleceği adına aralıksız bir çalışma sürdürüldüğünü ve normalleşme süreci ile yeni eğitim öğretim yılı için hazır olduklarını belirtti.   Dr. Birekul, “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in ardından, mübarek bayram günlerine sevgiyle ve sağlıkla kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tutulan oruçlar ve yapılan ibadetlerle Allah'a kulluk bilincimizin derinleşmesine vesile olan Ramazanı Şerif; bizlere manevi bir arınma sunmuştur. Bizleri birbirimize daha yakınlaştıran; yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı zirveye ulaştıran, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren bir ramazan ayını daha huzur içinde idrak ederek mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlarla girdiğimiz bayramın, çocuklarımızın sevinçlerinin çoğaldığı günler olmasını diliyorum. Gönlümüzün aydınlandığı bayramın, başta ülkemiz olmak üzere, İslâm alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, bayramınızı tebrik ediyorum. “ diyerek Ramazan Bayramı’nın herkes için umutlu ve sevgi dolu yarınlara vesile olmasını dilediğini ifade etti.Ayrıca başta sağlık çalışanları olmak üzere bu dönemde ülkenin bekası adına çalışan tüm kurum, kuruluş ve çalışanlara şükranlarını iletti.
Koronavirüs salgını sebebiyle her birimizin evlerde geçirecek olduğu Ramazan Bayramı’nda Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul da temennilerini dile getirdiği bayram tebriğini yayımladı.

Ülke olarak geçirdiğimiz bu zorlu sürecin büyük bir özveri ile atlatılacağını dile getiren Dr. Birekul, öğrencileri ile bir araya gelecekleri günler için çalışmalarının devam ettiğini ve eğitimlerinin uzaktan da olsa devam ettiğini vurguladı. Hüma Okulları olarak, öğrencilerinin geleceği adına aralıksız bir çalışma sürdürüldüğünü ve normalleşme süreci ile yeni eğitim öğretim yılı için hazır olduklarını belirtti.

 

Dr. Birekul, “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in ardından, mübarek bayram günlerine sevgiyle ve sağlıkla kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tutulan oruçlar ve yapılan ibadetlerle Allah'a kulluk bilincimizin derinleşmesine vesile olan Ramazanı Şerif; bizlere manevi bir arınma sunmuştur. Bizleri birbirimize daha yakınlaştıran; yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı zirveye ulaştıran, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren bir ramazan ayını daha huzur içinde idrak ederek mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlarla girdiğimiz bayramın, çocuklarımızın sevinçlerinin çoğaldığı günler olmasını diliyorum. Gönlümüzün aydınlandığı bayramın, başta ülkemiz olmak üzere, İslâm alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, bayramınızı tebrik ediyorum. “ diyerek Ramazan Bayramı’nın herkes için umutlu ve sevgi dolu yarınlara vesile olmasını dilediğini ifade etti.Ayrıca başta sağlık çalışanları olmak üzere bu dönemde ülkenin bekası adına çalışan tüm kurum, kuruluş ve çalışanlara şükranlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (