( (

Hüma Okulları’nda Büyük Gün

Eğitim 02.03.2020 - 08:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okulları’nda Büyük Gün

Hüma Okulları geçtiğimiz hafta sonu Kayıt Kabul Sınavı’nı gerçekleştirdi.
Kayıt kabul sınavıyla kapılarını tüm öğrencilere açan Hüma Okulları, Konya’da kaliteli ve gelecek vaat eden eğitim anlayışıyla velilerin de tercihi oldu.   Ortaokul ve lise öğrencileri için yapılan sınavda; 4. 5. 6.7. 8. ve 9. 10. 11. sınıflar sınava katılım gösterdiler. Özellikle hazırlık sınıfı bulunması sebebiyle Konya’da ilk ve tek olan Hüma Okulları, liseye geçecek öğrencilerin dikkatini çeken önemli bir unsur barındırmaktadır. 3 oturumda gerçekleşen kayıt kabul sınavı, son dakikaya kadar velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Profesyonel eğitim anlayışıyla açılışından bu güne büyük fark ortaya koyan Hüma Okulları, sınav sonucunda öğrencilere okula kayıt olma imkanı sunacak. Bunun yanı sıra başarı sağlayan öğrencilere de çeşitli başarı indirimleri uygulayacak. Hem akademik başarılarıyla hem de kazandıkları sosyal becerilerle, dünyaya, teknolojiye ve çevreciliğe bakış açılarıyla öğrencilerini yetiştiren Hüma Okulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için de bu anlayışla yetiştireceği öğrencileri yaptığı sınavla alacak.   Öğrencileri sınav giriş belgeleriyle birlikte sınıflara yerleştirilirken, veliler konferans salonuna yönlendirilerek hem sınav hem de okul hakkında bilgilendirildi. Öğrencilere kalemlikle beraber, kalem, silgi, kalemtıraş ve şeker hediye edildi. Velilere ise sınırsız çay ikramı yapıldı. Okuldan memnuniyetle ayrılan veliler, öğrencilerinin böyle bir okulda okuması için istekli olduklarını belirttiler. Sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekleyen öğrenciler, kısa bir süre içinde neticelerine ulaşabilecekler.
Hüma Okulları geçtiğimiz hafta sonu Kayıt Kabul Sınavı’nı gerçekleştirdi.

Kayıt kabul sınavıyla kapılarını tüm öğrencilere açan Hüma Okulları, Konya’da kaliteli ve gelecek vaat eden eğitim anlayışıyla velilerin de tercihi oldu.

 

Ortaokul ve lise öğrencileri için yapılan sınavda; 4. 5. 6.7. 8. ve 9. 10. 11. sınıflar sınava katılım gösterdiler. Özellikle hazırlık sınıfı bulunması sebebiyle Konya’da ilk ve tek olan Hüma Okulları, liseye geçecek öğrencilerin dikkatini çeken önemli bir unsur barındırmaktadır. 3 oturumda gerçekleşen kayıt kabul sınavı, son dakikaya kadar velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Profesyonel eğitim anlayışıyla açılışından bu güne büyük fark ortaya koyan Hüma Okulları, sınav sonucunda öğrencilere okula kayıt olma imkanı sunacak. Bunun yanı sıra başarı sağlayan öğrencilere de çeşitli başarı indirimleri uygulayacak. Hem akademik başarılarıyla hem de kazandıkları sosyal becerilerle, dünyaya, teknolojiye ve çevreciliğe bakış açılarıyla öğrencilerini yetiştiren Hüma Okulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için de bu anlayışla yetiştireceği öğrencileri yaptığı sınavla alacak.

 

Öğrencileri sınav giriş belgeleriyle birlikte sınıflara yerleştirilirken, veliler konferans salonuna yönlendirilerek hem sınav hem de okul hakkında bilgilendirildi. Öğrencilere kalemlikle beraber, kalem, silgi, kalemtıraş ve şeker hediye edildi. Velilere ise sınırsız çay ikramı yapıldı. Okuldan memnuniyetle ayrılan veliler, öğrencilerinin böyle bir okulda okuması için istekli olduklarını belirttiler. Sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekleyen öğrenciler, kısa bir süre içinde neticelerine ulaşabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (