( (

Hikmet Tahir Büyükırmak,CHP Karatay'a Aday

Siyaset 18.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hikmet Tahir Büyükırmak,CHP Karatay'a Aday

Hikmet Tahir Büyükırmak ,22 Aralık Pazar Günü yapılacak CHP Karatay ilçe kongresinde CHP Karatay İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
CHP Karatay İlçe Başkan Adayı Hikmet Tahir Büyükırmak yapmış olduğu  açıklamada şu ifadelere yer verdi; Üyesi olmaktan onur, her alanında çalışmaktan da gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre süreci başlamış bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde partimin bütünlüğünü sağlamak, partimi daha da güçlendirmek ve tüm renkleri bir araya getirmek için Cumhuriyet Halk Partisi Karatay ilçe başkanlığına aday olduğumu siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Dürüst ve ilkeli bir siyaset yapmak için adayım, bu anlamda kendi iradem, kendi öz benliğim ile çıktığım bu yolda partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Bugüne kadar ilçemizde ve örgütümüzde partimize emek veren tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bir siyasi partinin çok daha ötesinde anlama ve öneme sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi, Kurtuluş mücadelesinin, ulusal kongrelerin, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin, Kuva-yı Milliye ruhunun, bilincinin, mücadele ve örgütlülüğün direnci ve gelecek hayali üzerine inşa edilmiştir. Bu düşünceler ile başta Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu ülke için emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” Kısacası çıkmış olduğum bu yolda, parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek ve tek yürek olmak için. İçe dönük değil dışa dönük halkın içinde halkla omuz omuza ve güçlü bir örgüt inşa etmek için. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli bir yere taşımak için 22  Aralık 2019 da yapılacak kongrede partililerimizin desteğini bekliyorum dedi.
Hikmet Tahir Büyükırmak ,22 Aralık Pazar Günü yapılacak CHP Karatay ilçe kongresinde CHP Karatay İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Karatay İlçe Başkan Adayı Hikmet Tahir Büyükırmak yapmış olduğu  açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Üyesi olmaktan onur, her alanında çalışmaktan da gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre süreci başlamış bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde partimin bütünlüğünü sağlamak, partimi daha da güçlendirmek ve tüm renkleri bir araya getirmek için Cumhuriyet Halk Partisi Karatay ilçe başkanlığına aday olduğumu siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Dürüst ve ilkeli bir siyaset yapmak için adayım, bu anlamda kendi iradem, kendi öz benliğim ile çıktığım bu yolda partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Bugüne kadar ilçemizde ve örgütümüzde partimize emek veren tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi bir siyasi partinin çok daha ötesinde anlama ve öneme sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi, Kurtuluş mücadelesinin, ulusal kongrelerin, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin, Kuva-yı Milliye ruhunun, bilincinin, mücadele ve örgütlülüğün direnci ve gelecek hayali üzerine inşa edilmiştir. Bu düşünceler ile başta Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu ülke için emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum”

Kısacası çıkmış olduğum bu yolda, parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek ve tek yürek olmak için. İçe dönük değil dışa dönük halkın içinde halkla omuz omuza ve güçlü bir örgüt inşa etmek için. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli bir yere taşımak için 22  Aralık 2019 da yapılacak kongrede partililerimizin desteğini bekliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (