( (

Gönül Gözü Derneği 10 Yaşında

Bölge 07.01.2021 - 15:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği 10 Yaşında

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği,10.kuruluş yıldönümünü dernek binasında düzenlenen programla kutladı.
Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek yöneticileri Hatice Hale Gürüler,Sevil Pınarbaşı,İsmail Değirmenci,Gönül Elçisi Emine Ünverdi ve Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Fatma Şeref Polat'ın katılmış olduğu programda 10.yıl pastası kesildi. Programda konuşan Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise şu ifadelere yer verdi; 6 Ocak 2011 tarihinde '' Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç '' sloganı ile kurmuş olduğumuz Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği bugün itibari ile 10.yılına ulaştı. 10 yılda onca olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen toplumsal ve kültürel alanda bir çok etkinliğe imza attık.Bir Engel de Sen Kaldır kampanyamızla yüzlerce engelli bireyin yüzünü güldürdük,sayısız yüreğe dokunduk.Konya merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Karaman,Kırım ve Suriye'ye yardım eli uzattık.   Geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmaları ve düzenlemiş olduğumuz çeşitli kahvaltı ve salon etkinliklerinde Huzurevi sakinleri,kimsesiz çocuklar,şehit aileleri,gaziler ve engelli bireylerle bir araya gelerek farkındalık yarattık.Engelli Hakları konusunda yapmış olduğumuz basın açıklamaları ile gündemi değerlendirerek gerek engellilerin 2022 ve 2828 maaşları gerekse çeşitli bürokratik sıkıntılarında yanlarında olmaya haklarını korumaya çalıştık.   Milli Günlerde yapmış olduğumuz kutlama etkinlikleri,köy okullarında Nutuk dağıtımı,eğitim yardımları, Atatürk ve Cumhuriyet'in kuruluş felsefesini küçümseyen demeç ve konuşmalara yönelik yapmış olduğumuz basın açıklamaları ile milli bir tavır sergiledik.Türk Dünyası ve Türk Kültürüne yönelik düzenlemiş olduğumuz panel,konferans,sempozyum,konser,şiir dinletileri ve fotoğraf sergileri kültürel alanda iz bıraktık.   Dernekçiliğin,değnekçilik ve siyasi rant aracına dönüştüğü ve itibar kaybettiği bir dönemde hiç bir grubun arka bahçesi yan uzantısı olmadan,maddeye ve güce boyun eğmeden,kapı kapı gezip el açanlara ve milletin sırtından yükünü tutanlara inat yaptığımız işin samimiyetine ve kutsaliyetine inanan bir avuç onurlu insanın alın teriyle kazandığı helal parasından bize vermiş olduğu bağışlarla bugüne kadar geldik ve yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.   Gerçekleştirdiğimiz tüm organizasyonlarda ve etkinliklerde bizden desteğini esirgemeyen tüm Gönül Gözü Dostlarına,Basınımızın güzide temsilcilerine,yol arkadaşlarımıza kısacası HERKESE ve HERŞEYE rağmen bizimle olan,bize destek veren güzel insanlara şahsım ve derneğim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği,10.kuruluş yıldönümünü dernek binasında düzenlenen programla kutladı.

Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek yöneticileri Hatice Hale Gürüler,Sevil Pınarbaşı,İsmail Değirmenci,Gönül Elçisi Emine Ünverdi ve Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Fatma Şeref Polat'ın katılmış olduğu programda 10.yıl pastası kesildi.

Programda konuşan Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise şu ifadelere yer verdi; 6 Ocak 2011 tarihinde '' Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç '' sloganı ile kurmuş olduğumuz Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği bugün itibari ile 10.yılına ulaştı.

10 yılda onca olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen toplumsal ve kültürel alanda bir çok etkinliğe imza attık.Bir Engel de Sen Kaldır kampanyamızla yüzlerce engelli bireyin yüzünü güldürdük,sayısız yüreğe dokunduk.Konya merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Karaman,Kırım ve Suriye'ye yardım eli uzattık.

 

Geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmaları ve düzenlemiş olduğumuz çeşitli kahvaltı ve salon etkinliklerinde Huzurevi sakinleri,kimsesiz çocuklar,şehit aileleri,gaziler ve engelli bireylerle bir araya gelerek farkındalık yarattık.Engelli Hakları konusunda yapmış olduğumuz basın açıklamaları ile gündemi değerlendirerek gerek engellilerin 2022 ve 2828 maaşları gerekse çeşitli bürokratik sıkıntılarında yanlarında olmaya haklarını korumaya çalıştık.

 

Milli Günlerde yapmış olduğumuz kutlama etkinlikleri,köy okullarında Nutuk dağıtımı,eğitim yardımları, Atatürk ve Cumhuriyet'in kuruluş felsefesini küçümseyen demeç ve konuşmalara yönelik yapmış olduğumuz basın açıklamaları ile milli bir tavır sergiledik.Türk Dünyası ve Türk Kültürüne yönelik düzenlemiş olduğumuz panel,konferans,sempozyum,konser,şiir dinletileri ve fotoğraf sergileri kültürel alanda iz bıraktık.

 

Dernekçiliğin,değnekçilik ve siyasi rant aracına dönüştüğü ve itibar kaybettiği bir dönemde hiç bir grubun arka bahçesi yan uzantısı olmadan,maddeye ve güce boyun eğmeden,kapı kapı gezip el açanlara ve milletin sırtından yükünü tutanlara inat yaptığımız işin samimiyetine ve kutsaliyetine inanan bir avuç onurlu insanın alın teriyle kazandığı helal parasından bize vermiş olduğu bağışlarla bugüne kadar geldik ve yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

 

Gerçekleştirdiğimiz tüm organizasyonlarda ve etkinliklerde bizden desteğini esirgemeyen tüm Gönül Gözü Dostlarına,Basınımızın güzide temsilcilerine,yol arkadaşlarımıza kısacası HERKESE ve HERŞEYE rağmen bizimle olan,bize destek veren güzel insanlara şahsım ve derneğim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (