( (

Gelecek Partisi 9 İl Başkanının Daha Açıkladı,İl Sayısı 32 ye Ulaştı

(Medyaradikal) - medyaradikal.com | 12.02.2020 - 15:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi 9 İl Başkanının Daha Açıkladı,İl Sayısı 32 ye Ulaştı

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, partisinin haftalık başkanlık kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. Gündemin önemli başlıklarını değerlendiren Temurci, sözlerine İdlib şehitlerine rahmet dileyerek başladı.
Teşkilatlanma çalışmalarımıza devam ettiklerini belirten Temurci, "Bugün de PBK toplantımızda 9 ilimizin kurucu il başkanlarını belirlemiş olduk. Şimdi bu illerimizi ve başkanlarını sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi ve illeri şöyle açıkladı: Kayseri'de Zülküf Arslan Ağrı'da Yunus Kaya Balıkesir'de Mehmet Tıkız Bingöl'de Muhitten Ağırbaş Tekirdağ'da Recep Nişancı Hakkari'de Hamit Duran Şırnak'ta Mahmut Tayfan Kütahya'da Serdar Seven ve Batman'da Abdülbaki Polat oldu. İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI AÇILIYOR Temurci, isimleri açıkladıktan sonra ise, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı açılışına ilişkin bilgi verdi.  Temurci, "Bir taraftan Kurucu İl Başkanlarımızı atarken, diğer taraftan İllerimizde Kurucu İl Yönetimleri de teşekkül etmektedir. Partimizin İl Başkanlıklarının açılışlarına da başlıyoruz. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığımızı 16 Şubat Pazar günü, saat 14'te İstanbullu kardeşlerimizle birlikte hizmete açmış olacağız inşallah Genel Başkanımızın başkanlığında oluşturduğumuz üst kurul düzenli olarak diğer İl’llerimizde de bu görevlendirmeleri önümüzdeki süreçte yapacaktır. Tüm bu çalışmaların ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, teşekkür ediyoruz." dedi.   
Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, partisinin haftalık başkanlık kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. Gündemin önemli başlıklarını değerlendiren Temurci, sözlerine İdlib şehitlerine rahmet dileyerek başladı.

Teşkilatlanma çalışmalarımıza devam ettiklerini belirten Temurci, "Bugün de PBK toplantımızda 9 ilimizin kurucu il başkanlarını belirlemiş olduk. Şimdi bu illerimizi ve başkanlarını sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi ve illeri şöyle açıkladı:

Kayseri'de Zülküf Arslan

Ağrı'da Yunus Kaya

Balıkesir'de Mehmet Tıkız

Bingöl'de Muhitten Ağırbaş

Tekirdağ'da Recep Nişancı

Hakkari'de Hamit Duran

Şırnak'ta Mahmut Tayfan

Kütahya'da Serdar Seven ve Batman'da Abdülbaki Polat oldu.

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI AÇILIYOR

Temurci, isimleri açıkladıktan sonra ise, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı açılışına ilişkin bilgi verdi. 

Temurci, "Bir taraftan Kurucu İl Başkanlarımızı atarken, diğer taraftan İllerimizde Kurucu İl Yönetimleri de teşekkül etmektedir. Partimizin İl Başkanlıklarının açılışlarına da başlıyoruz. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığımızı 16 Şubat Pazar günü, saat 14'te İstanbullu kardeşlerimizle birlikte hizmete açmış olacağız inşallah Genel Başkanımızın başkanlığında oluşturduğumuz üst kurul düzenli olarak diğer İl’llerimizde de bu görevlendirmeleri önümüzdeki süreçte yapacaktır. Tüm bu çalışmaların ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, teşekkür ediyoruz." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (