( (

Gelecek Partisi 3 Kurucu il Başkanını Daha Belirledi

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 24.03.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi 3 Kurucu il Başkanını Daha Belirledi

Teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, üç kurucu il başkanının daha atamasını gerçekleştirdi.
Karabük, Samsun ve Denizli kurucu il başkanlarını tayin eden Gelecek Partisi’nde böylelikle toplamda 46 il başkanının ataması gerçekleştirilmiş oldu.   Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığına Mustafa Yeşilyurt atanırken Karabük İl Başkanlığına Onur Gündüz, Denizli İl Başkanlığına ise Aykut Yıldırım atandı.   Yeni atanan üç il başkanını, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı değerlendirme esnasında açıkladı.   Gelecek Partisi lideri, “Biz de koronavirüs krizinden dolayı, toplantılarımızı erteledik. Ancak çalışmalarımızı ertelemedik. Toplantı ayrı, çalışma ise ayrıdır. PBK ve PİK üyelerimiz ile görüşüyoruz. Resmi hesaplarımızdan hemen hemen her gün, Politika İzleme Kurullarımızın raporlarını paylaşıyoruz. Bu da PİK yapılanmasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.
Teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, üç kurucu il başkanının daha atamasını gerçekleştirdi.

Karabük, Samsun ve Denizli kurucu il başkanlarını tayin eden Gelecek Partisi’nde böylelikle toplamda 46 il başkanının ataması gerçekleştirilmiş oldu.

 

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığına Mustafa Yeşilyurt atanırken Karabük İl Başkanlığına Onur Gündüz, Denizli İl Başkanlığına ise Aykut Yıldırım atandı.

 

Yeni atanan üç il başkanını, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı değerlendirme esnasında açıkladı.

 

Gelecek Partisi lideri, “Biz de koronavirüs krizinden dolayı, toplantılarımızı erteledik. Ancak çalışmalarımızı ertelemedik. Toplantı ayrı, çalışma ise ayrıdır. PBK ve PİK üyelerimiz ile görüşüyoruz. Resmi hesaplarımızdan hemen hemen her gün, Politika İzleme Kurullarımızın raporlarını paylaşıyoruz. Bu da PİK yapılanmasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (