( (

Gazete Dağıtıcısı Hasan Dayan Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Yaşam 16.01.2021 - 10:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gazete Dağıtıcısı Hasan Dayan Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Her sabah evlerimize ve işyerlerimize gazetelerimizi ulaştıran kahramanlarımızdan olan Hasan Dayan, trafik kazasında hayatını kaybetti
Olay, saat 08.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Ahmet Özcan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beytullah A. (20) idaresindeki 42 AGJ 850 plakalı otomobil, refüjden karşıya geçmek isteyen gazete dağıtıcısı Hasan Dayan (50) idaresindeki 42 DFN 83 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklenirken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hasan Dayan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çarpmanın şiddetiyle Hasan Dayan’ın dağıttığı gazeteler etrafa saçıldı. Hayatını kaybeden sürücü Hasan Dayan'ın üzeri dağıttığı gazetelerle örtülmesi yürekleri burktu. Kazadan ardından otomobil sürücüsü Beytullah A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Hayatını kaybeden Hasan Dayan'ın cenazesi ise otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de merhum Hasan Dayan’a Allah’tan rahmet, oğlu Hasan Ali Dayan'a, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Her sabah evlerimize ve işyerlerimize gazetelerimizi ulaştıran kahramanlarımızdan olan Hasan Dayan, trafik kazasında hayatını kaybetti

Olay, saat 08.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Ahmet Özcan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beytullah A. (20) idaresindeki 42 AGJ 850 plakalı otomobil, refüjden karşıya geçmek isteyen gazete dağıtıcısı Hasan Dayan (50) idaresindeki 42 DFN 83 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklenirken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hasan Dayan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çarpmanın şiddetiyle Hasan Dayan’ın dağıttığı gazeteler etrafa saçıldı. Hayatını kaybeden sürücü Hasan Dayan'ın üzeri dağıttığı gazetelerle örtülmesi yürekleri burktu. Kazadan ardından otomobil sürücüsü Beytullah A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Hayatını kaybeden Hasan Dayan'ın cenazesi ise otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de merhum Hasan Dayan’a Allah’tan rahmet, oğlu Hasan Ali Dayan'a, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (