( (

FİNALEVİM Ev ve Araba Sahibi Olmak İsteyen Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor

Bölge 06.01.2021 - 12:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

FİNALEVİM Ev ve Araba Sahibi Olmak İsteyen Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor

FİNALEVİM Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak ,tüm dünyanın ve ülkemizin pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdiğini vurgulayarak ‘Finalevim ailesi olarak halkımıza destek olmaya devam edeceğiz’ dedi.
FİNALEVİM Genel Müdürü Özşakrak, enflasyonla mücadele döneminde bir yıl içerisinde ev ve araba almak isteyen üyelerimiz için çalışma bedellerinde %40 varan indirim imkânı sunduklarını, Türk lirasına destek kampanyası döneminde dövizini bozdurana +%5 indirim imkanını sunduklarını, pandemi sürecinde de ayağımızı gazdan çekmeden halkımıza destek olmaya devam ettiklerini, söyledi. Özşakrak ‘’pandemi süreci boyunca firma olarak büyümeye devam ediyoruz gerek şube açılışları gerekse personel istihdamında %60 ‘a yakın büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Ülkemize ve halkımıza güvenimiz tam elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz,  Finalevim olarak üyelerimize bu dönemde taksit öteleme imkanı sunuyoruz, geliri düşen ailelere de ek gelir imkanı sağlıyoruz, başvuru yapan üyelerimize de indirimleri ve teslimat tarihlerini düşürerek bir paket halinde kolaylıklar sağlıyoruz, çok kısa bir zaman sonra ülkemiz yeniden tempolu bir büyüme sürecine girecek ve biz bu süreci en baştan takip eden firma olmak istiyoruz’’ 
FİNALEVİM Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak ,tüm dünyanın ve ülkemizin pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdiğini vurgulayarak ‘Finalevim ailesi olarak halkımıza destek olmaya devam edeceğiz’ dedi.

FİNALEVİM Genel Müdürü Özşakrak, enflasyonla mücadele döneminde bir yıl içerisinde ev ve araba almak isteyen üyelerimiz için çalışma bedellerinde %40 varan indirim imkânı sunduklarını, Türk lirasına destek kampanyası döneminde dövizini bozdurana +%5 indirim imkanını sunduklarını, pandemi sürecinde de ayağımızı gazdan çekmeden halkımıza destek olmaya devam ettiklerini, söyledi.

Özşakrak ‘’pandemi süreci boyunca firma olarak büyümeye devam ediyoruz gerek şube açılışları gerekse personel istihdamında %60 ‘a yakın büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Ülkemize ve halkımıza güvenimiz tam elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz,  Finalevim olarak üyelerimize bu dönemde taksit öteleme imkanı sunuyoruz, geliri düşen ailelere de ek gelir imkanı sağlıyoruz, başvuru yapan üyelerimize de indirimleri ve teslimat tarihlerini düşürerek bir paket halinde kolaylıklar sağlıyoruz, çok kısa bir zaman sonra ülkemiz yeniden tempolu bir büyüme sürecine girecek ve biz bu süreci en baştan takip eden firma olmak istiyoruz’’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (