( (

Fahrettin Yokuş: 15 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Şart

Gündem 19.11.2020 - 15:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Fahrettin Yokuş: 15 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Şart

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, son günlerde artan corona virüs vakalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’de corona virüs vaka sayıları artıyor. Özellikle metropol kentlerimizde durum çok vahim. İlerleyen günlerde daha vahim bir tablo ile karşılaşmamak için 15 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı getirilmeli” dedi.
İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, son günlerde yükselen corona virüs vaka sayılarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da corona virüs vaka sayılarının arttığını belirten Yokuş,  “ Ülkemizde birçok ilde yükselen vaka sayıları hepimizi ciddi şekilde endişeye düşürüyor. Konya’da da son günlerde gözle görülür bir artış var. Konya’mızdaki artış ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasında da açık bir şekilde görülüyor. Kenti yönetenlerin vaka artışının önüne geçebilmesi için acilen yeni tedbirler getirmeleri şart” dedi. “15 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GETİRİLMELİ” Vaka sayılarının önüne geçilebilmesi için 15 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı getirilmesi gerektiğine vurgu yapan Yokuş, “Sağlık Bakanlığı artık açıkladığı verilerle güvenirliliğini yetirmeye başladı. Ülkemizin her yerinde corona virüs vaka sayıları ciddi bir artış gösterdi. Özellikle metropol kentlerimizde durum çok vahim. İlerleyen günlerde daha vahim bir tablo ile karşılaşmamak için 15 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı getirilmeli. Sokağa çıkma yasağı getirildikten sonra da vatandaşlarımıza süreci en az hasarla atlatabilmeleri için ekonomik destek sağlanmalı. İktidarın 15 gün iş kaybına uğranacağı endişesi yerine, toplum sağlığını düşünmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hem bu salgının önüne geçebilecek, hem de vatandaşlarına ekonomik destek sağlayabilecek güce sahiptir” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, son günlerde artan corona virüs vakalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’de corona virüs vaka sayıları artıyor. Özellikle metropol kentlerimizde durum çok vahim. İlerleyen günlerde daha vahim bir tablo ile karşılaşmamak için 15 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı getirilmeli” dedi.

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, son günlerde yükselen corona virüs vaka sayılarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da corona virüs vaka sayılarının arttığını belirten Yokuş,  “ Ülkemizde birçok ilde yükselen vaka sayıları hepimizi ciddi şekilde endişeye düşürüyor. Konya’da da son günlerde gözle görülür bir artış var. Konya’mızdaki artış ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasında da açık bir şekilde görülüyor. Kenti yönetenlerin vaka artışının önüne geçebilmesi için acilen yeni tedbirler getirmeleri şart” dedi.

“15 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GETİRİLMELİ”

Vaka sayılarının önüne geçilebilmesi için 15 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı getirilmesi gerektiğine vurgu yapan Yokuş, “Sağlık Bakanlığı artık açıkladığı verilerle güvenirliliğini yetirmeye başladı. Ülkemizin her yerinde corona virüs vaka sayıları ciddi bir artış gösterdi. Özellikle metropol kentlerimizde durum çok vahim. İlerleyen günlerde daha vahim bir tablo ile karşılaşmamak için 15 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı getirilmeli. Sokağa çıkma yasağı getirildikten sonra da vatandaşlarımıza süreci en az hasarla atlatabilmeleri için ekonomik destek sağlanmalı. İktidarın 15 gün iş kaybına uğranacağı endişesi yerine, toplum sağlığını düşünmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hem bu salgının önüne geçebilecek, hem de vatandaşlarına ekonomik destek sağlayabilecek güce sahiptir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (