( (

FIJET Türkiye'nin Acı Günü

Yaşam (Özgür Aras) - Özgür Aras | 02.05.2020 - 23:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

FIJET Türkiye'nin Acı Günü

Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği ATURJET-FIJET Türkiye'nin 2012 dönem başkanı Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu'nun vefatı turizm dünyasında büyük üzüntü yarattı.
Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu hayatını kaybetti Yarım asırdır Türk turizmine ve ülke tanıtımına başarılı çalışmalarıyla büyük katkı sağlayan Profesyonel turist Rehberi Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu, hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi oluyordu. Dün gece saatlerinde hayata gözlerini yuman Sandıkçıoğlu'nun vefatı ATURJET-FİJET Türkiye Ailesi ve turizm camiasında derin üzüntü ile karşılandı. Covid 19 önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı nedeniyle; 2 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul Karacaahmet mezarlığına ATURJET Başkanı Delal Atamdede ve eşi Esra Atamdede tarafından defnedilen Sandıkçıoğlu; ardında turizmde başarılarla dolu bir tablo, her yaş grubu ve her ülkeden onlarca insanla kurduğu sevgi dolu iletişimiyle unutulmayacak hatıralar bıraktı. Meslek hayatında onlarca ödülün sahibi olan Sandıkçıoğlu; 2018 yılında ATURJET Onur ödülü, İRO İstanbul Rehberler Odası'nın Meslekte 50 yıl ödülünü almıştı. ATURJET-FIJET Türkiye Yönetim kurulu Başkanı Delal Atamdede; '' Babamızı kaybetmenin en derin üzüntüsü içindeyiz, sevgi dolu mükemmel kişiliği ile hayatımızda yarattığı o pozitif enerjiyi çok arayacağız. Bu acı günümüzde ülkemizden ve dünyanın her yerinden arayan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Hayata güzel izler bıraktı, güzellikler ve iyiliklerle anılacak daima '' . dedi. İPEKYOLU MEDYA AİLESİ OLARAK; Tam bir İstanbul beyefendisi olan ve gönülleri fetheden mütevazi kişiliği ile herkesin kalbinde ölümsüzleşen Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu'na Allah'tan Rahmet, ailesine, Aturjet Üyelerine, turizm camiasına, dostlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği ATURJET-FIJET Türkiye'nin 2012 dönem başkanı Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu'nun vefatı turizm dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu hayatını kaybetti

Yarım asırdır Türk turizmine ve ülke tanıtımına başarılı çalışmalarıyla büyük katkı sağlayan Profesyonel turist Rehberi Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu, hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi oluyordu. Dün gece saatlerinde hayata gözlerini yuman Sandıkçıoğlu'nun vefatı ATURJET-FİJET Türkiye Ailesi ve turizm camiasında derin üzüntü ile karşılandı.

Covid 19 önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı nedeniyle; 2 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul Karacaahmet mezarlığına ATURJET Başkanı Delal Atamdede ve eşi Esra Atamdede tarafından defnedilen Sandıkçıoğlu; ardında turizmde başarılarla dolu bir tablo, her yaş grubu ve her ülkeden onlarca insanla kurduğu sevgi dolu iletişimiyle unutulmayacak hatıralar bıraktı. Meslek hayatında onlarca ödülün sahibi olan Sandıkçıoğlu; 2018 yılında ATURJET Onur ödülü, İRO İstanbul Rehberler Odası'nın Meslekte 50 yıl ödülünü almıştı.

ATURJET-FIJET Türkiye Yönetim kurulu Başkanı Delal Atamdede; '' Babamızı kaybetmenin en derin üzüntüsü içindeyiz, sevgi dolu mükemmel kişiliği ile hayatımızda yarattığı o pozitif enerjiyi çok arayacağız. Bu acı günümüzde ülkemizden ve dünyanın her yerinden arayan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Hayata güzel izler bıraktı, güzellikler ve iyiliklerle anılacak daima '' . dedi.

İPEKYOLU MEDYA AİLESİ OLARAK;
Tam bir İstanbul beyefendisi olan ve gönülleri fetheden mütevazi kişiliği ile herkesin kalbinde ölümsüzleşen Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu'na Allah'tan Rahmet, ailesine, Aturjet Üyelerine, turizm camiasına, dostlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (