( (

FIJET: Turizm Sektörü, En Kötü Etkilenen Sektör Oldu!

Turizm (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu | 25.03.2020 - 15:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

FIJET: Turizm Sektörü, En Kötü Etkilenen Sektör Oldu!

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) Başkanı Tijani Haddad, yayınladığı bir mesaj ile FIJET faaliyetlerinin bir süre ertelenmek durumunda kaldığını, turizm sektörünün dünyada en fazla etkilenen sektör olduğunu dile getirdi
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) Başkanı Tijani Haddad, yayınladığı bir mesaj ile FIJET faaliyetlerinin bir süre ertelenmek durumunda kaldığını, turizm sektörünün dünyada en fazla etkilenen sektör olduğunu bildirerek, üyelerinin bu felaketi daha derin yaralar açılmadan atlatabilme dileğinde bulundu. Haddad, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:   “Değerli meslektaşlarım ve arkadaşlarım,   Coronavirüs pandemisinin etkisinin çok uzun sürebileceğini öngörüp, sonuç olarak Mısır’daki FIJET kongresini erteleme kararını alıp, çok erken harekete geçtiğimizi hatırlıyorsunuz. Başkan olarak sorumluluğum, güvenliğiniz söz konusu olduğunda dikkatli olmamı gerektiriyor. Bugün dünyadaki felaket salgınının durumu çok daha endişe verici ve daha da tehlikeli.     Ülkeleri çok sayıda ebeveyn, arkadaş ve diğer vatandaşını kaybeden, kabus anları geçiren tüm üyelerimizden vatandaşlarının bu salgına karşı olumlu davranışlarını teşvik etmek ve yardım etmek için bilinçlendirme kampanyasına katılmalarını rica ediyorum. İnsan kaybını en aza indirmek için birbirimize destek olmamız gerekiyor.     Değerli meslektaşlarım, şimdi bu trajedinin sonraki adımlarını öngöremiyoruz. Bu yüzden gelecekteki FIJET faaliyetlerini planlayamayız. Bununla birlikte hepimiz hem ulusal hem de küresel ekonomi olmak üzere, ekonomilerimizin esnek bir uluslararası kampanyasına katılmaya hazır olmalıyız. Turizm sektörü, artık en kötü etkilenen sektör. Turizmin esnekliği ve uluslararası sahneye geri dönüşü için mümkün olan en kısa sürede ulusal ve uluslararası düzeyde tüm kampanya ve girişimlere katılmalı ve desteklemeliyiz.”   FIJET Başkanı Tijani Haddad
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) Başkanı Tijani Haddad, yayınladığı bir mesaj ile FIJET faaliyetlerinin bir süre ertelenmek durumunda kaldığını, turizm sektörünün dünyada en fazla etkilenen sektör olduğunu dile getirdi

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) Başkanı Tijani Haddad, yayınladığı bir mesaj ile FIJET faaliyetlerinin bir süre ertelenmek durumunda kaldığını, turizm sektörünün dünyada en fazla etkilenen sektör olduğunu bildirerek, üyelerinin bu felaketi daha derin yaralar açılmadan atlatabilme dileğinde bulundu. Haddad, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

“Değerli meslektaşlarım ve arkadaşlarım,

 

Coronavirüs pandemisinin etkisinin çok uzun sürebileceğini öngörüp, sonuç olarak Mısır’daki FIJET kongresini erteleme kararını alıp, çok erken harekete geçtiğimizi hatırlıyorsunuz. Başkan olarak sorumluluğum, güvenliğiniz söz konusu olduğunda dikkatli olmamı gerektiriyor. Bugün dünyadaki felaket salgınının durumu çok daha endişe verici ve daha da tehlikeli.

 

 

Ülkeleri çok sayıda ebeveyn, arkadaş ve diğer vatandaşını kaybeden, kabus anları geçiren tüm üyelerimizden vatandaşlarının bu salgına karşı olumlu davranışlarını teşvik etmek ve yardım etmek için bilinçlendirme kampanyasına katılmalarını rica ediyorum. İnsan kaybını en aza indirmek için birbirimize destek olmamız gerekiyor.

 

 

Değerli meslektaşlarım, şimdi bu trajedinin sonraki adımlarını öngöremiyoruz. Bu yüzden gelecekteki FIJET faaliyetlerini planlayamayız. Bununla birlikte hepimiz hem ulusal hem de küresel ekonomi olmak üzere, ekonomilerimizin esnek bir uluslararası kampanyasına katılmaya hazır olmalıyız. Turizm sektörü, artık en kötü etkilenen sektör. Turizmin esnekliği ve uluslararası sahneye geri dönüşü için mümkün olan en kısa sürede ulusal ve uluslararası düzeyde tüm kampanya ve girişimlere katılmalı ve desteklemeliyiz.”

 

FIJET Başkanı
Tijani Haddad

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (