( (

Erdoğan’dan Koronavirüs Mesajı: Hep Birlikte Başaracağız

Gündem 25.03.2020 - 21:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Erdoğan’dan Koronavirüs Mesajı: Hep Birlikte Başaracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle ilgili “Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz. Biz güçlü bir Milletiz, hep birlikte başaracağız.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle; “İlk günden itibaren Koronavirüs salgınına karşı tüm kurumlarımız ve imkânlarımızla Milletimizin yanında yer aldık. Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz.   Biz güçlü bir Milletiz, hep birlikte başaracağız.” İŞTE ALINAN ÖNLEMLER – En düşük emekli aylığı 1500 liraya çıkarılacak – 2 milyon dar gelirli aileye 1000 Türk Lirası nakit destek verilecek – Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na düzenli aktarılan kaynak 180 milyon liraya çıkarılacak – Asgari ücretliye toplamda 7 milyar liralık ücret desteği sağlanacak – 80 yaş üstü vatandaşlarımız için periyodik takip programı açılacak Recep Tayyip Erdoğan   ✔@RTErdogan     İlk günden itibaren Koronavirüs salgınına karşı tüm kurumlarımız ve imkânlarımızla Milletimizin yanında yer aldık. Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz. Biz güçlü bir Milletiz, hep birlikte başaracağız.   30,7 B 18:30 - 25 Mar 2020     11,3 B kişi bunun hakkında konuşuyor    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle ilgili “Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz. Biz güçlü bir Milletiz, hep birlikte başaracağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle;

“İlk günden itibaren Koronavirüs salgınına karşı tüm kurumlarımız ve imkânlarımızla Milletimizin yanında yer aldık. Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz.

 

Biz güçlü bir Milletiz, hep birlikte başaracağız.”

İŞTE ALINAN ÖNLEMLER

– En düşük emekli aylığı 1500 liraya çıkarılacak

– 2 milyon dar gelirli aileye 1000 Türk Lirası nakit destek verilecek

– Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na düzenli aktarılan kaynak 180 milyon liraya çıkarılacak

– Asgari ücretliye toplamda 7 milyar liralık ücret desteği sağlanacak

– 80 yaş üstü vatandaşlarımız için periyodik takip programı açılacak

 

İlk günden itibaren Koronavirüs salgınına karşı tüm kurumlarımız ve imkânlarımızla Milletimizin yanında yer aldık. Tedbirlerle ve ekonomik destek paketleriyle vatandaşlarımızı bu krizin etkilerinden korumaya devam edeceğiz.

Biz güçlü bir Milletiz, hep birlikte başaracağız.

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (