( (

Dedeman Konya’dan, Romantik Sevgililer Günü Daveti

Turizm 09.02.2021 - 16:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dedeman Konya’dan, Romantik Sevgililer Günü Daveti

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, merkezi konumu ve şehir manzarasıyla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik bir gece geçirmek isteyen çiftleri, kendilerine özel hazırlanacak odalarda çok özel fırsatlarla ağırlamaya hazırlanıyor.
Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere özel seçenekler sunuyor. Birbirine zaman ayırmak ve sevgi dolu zaman geçirmek isteyen çiftlere keyifli bir akşam yemeği ve konaklama fırsatı sunan otel, misafirlerine şık sürprizler de yapmaya hazırlanıyor.   Dedeman Konya’nın Sevgililer Günü’ne özel sunduğu paket kapsamında; şehir manzaralı Roof Restaurant’ta lezzetli bir akşam yemeği, konaklama ve odaya özel kahvaltı yer alıyor.   14 Şubatt’a çiftlerin odalarını özel olarak hazırlayacak olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, ayrıca 14 Şubat’ın pazar gününe gelmesi nedeniyle dileyen konuklarına hafta sonu paketi de sunuyor.   Dedeman Konya 14 Şubat Sevgililer Günü özel paketi yalnızca 414 TL!   Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın, romantizm dolu bir Sevgililer Günü hayal edenlere çiftlere özel hazırladığı, akşam yemeği, konaklama ve sabah kahvaltısının dahil olduğu konaklama paketi sadece kişi başı 414 TL.   Sevgililer Günü ruhunu hafta sonuna taşımak isteyen çiftler için hafta sonu paketleri de sunan otelde, daha da ayrıcalıklı hizmet almak isteyen çiftler için Exclusive oda alternatifleri de yer alıyor.   Dedeman Konya, Dedeman Hotels & Resorts International’ın misafirlerin kendilerini evlerinde olduğu gibi güvende hmeleri için büyük bir titizlikle hazırladığı ve eksiksiz uygulanan ‘Güvende Kal’ manifestosunda yer alan pandemi önlemleri ile konuklarına hizmet sunuyor.
Dedeman Konya Hotel & Convention Center, merkezi konumu ve şehir manzarasıyla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik bir gece geçirmek isteyen çiftleri, kendilerine özel hazırlanacak odalarda çok özel fırsatlarla ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere özel seçenekler sunuyor. Birbirine zaman ayırmak ve sevgi dolu zaman geçirmek isteyen çiftlere keyifli bir akşam yemeği ve konaklama fırsatı sunan otel, misafirlerine şık sürprizler de yapmaya hazırlanıyor.

 

Dedeman Konya’nın Sevgililer Günü’ne özel sunduğu paket kapsamında; şehir manzaralı Roof Restaurant’ta lezzetli bir akşam yemeği, konaklama ve odaya özel kahvaltı yer alıyor.

 

14 Şubatt’a çiftlerin odalarını özel olarak hazırlayacak olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, ayrıca 14 Şubat’ın pazar gününe gelmesi nedeniyle dileyen konuklarına hafta sonu paketi de sunuyor.

 

Dedeman Konya 14 Şubat Sevgililer Günü özel paketi yalnızca 414 TL!

 

Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın, romantizm dolu bir Sevgililer Günü hayal edenlere çiftlere özel hazırladığı, akşam yemeği, konaklama ve sabah kahvaltısının dahil olduğu konaklama paketi sadece kişi başı 414 TL.

 

Sevgililer Günü ruhunu hafta sonuna taşımak isteyen çiftler için hafta sonu paketleri de sunan otelde, daha da ayrıcalıklı hizmet almak isteyen çiftler için Exclusive oda alternatifleri de yer alıyor.

 

Dedeman Konya, Dedeman Hotels & Resorts International’ın misafirlerin kendilerini evlerinde olduğu gibi güvende hmeleri için büyük bir titizlikle hazırladığı ve eksiksiz uygulanan ‘Güvende Kal’ manifestosunda yer alan pandemi önlemleri ile konuklarına hizmet sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (