( (

Davutoğlu'nun Konya'daki Evinin Korumaları Kaldırıldı!

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 25.02.2020 - 14:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu'nun Konya'daki Evinin Korumaları Kaldırıldı!

Türkiye Cumhuriyeti 62. 63 ve 64. dönem Başbakanı, Gelecek Partisi Lideri Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Konya'daki evinin koruma kararı kaldırıldı.
Koruma Hizmetleri Yönetmeliği gereği eski Başbakanların nerede olursa olsun ev, işyeri vb. yerlerde 24 saat korunma hakkı bulunuyor.   Ancak Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Koruma Komisyonu aldığı kararla, eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Konya'daki evinin önünde koruma noktasında görev yapan korumayı kaldırdı. Koruma kararının kaldırılmasına "tehdit yok" açıklaması gerekçe olarak gösterildi.   Davutoğlu'nun evinin önünde bulunan koruma noktası ise kaldırılmayacak.  Boş olarak (korumasız) kalmaya devam edecek.
Türkiye Cumhuriyeti 62. 63 ve 64. dönem Başbakanı, Gelecek Partisi Lideri Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Konya'daki evinin koruma kararı kaldırıldı.

Koruma Hizmetleri Yönetmeliği gereği eski Başbakanların nerede olursa olsun ev, işyeri vb. yerlerde 24 saat korunma hakkı bulunuyor.

 

Ancak Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Koruma Komisyonu aldığı kararla, eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Konya'daki evinin önünde koruma noktasında görev yapan korumayı kaldırdı. Koruma kararının kaldırılmasına "tehdit yok" açıklaması gerekçe olarak gösterildi.

 

Davutoğlu'nun evinin önünde bulunan koruma noktası ise kaldırılmayacak.  Boş olarak (korumasız) kalmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (