( (

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ’nün En Önemli Siyasi Ayağı Kılıçdaroğlu’nun Kendisi ve Ekibidir

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 12.02.2020 - 14:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ’nün En Önemli Siyasi Ayağı Kılıçdaroğlu’nun Kendisi ve Ekibidir

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de Suriye yönetimi ile yaşanan çatışmalara değinerek "Askerlerimize yönelecek olası bir saldırıda Soçi mutabakatı sınırları dışında da rejimi her yerde vuracağız" dedi.
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:   - İdlib'de rejim ve onlarla birlikte hareket eden Rus güçleri ve İran destekli militanlar sivil halka saldırıyor. - Bize verilen sözler yerine getirilmediği gibi anlaşmalara da kimse uymadı.  - Şubat ayına kadar rejimi gözlem noktalarımızın dışına çıkarmakta kararlıyız, bunun için havada karada ne gerekiyorsa bunu yapacağız. - İdlib'deki askeri gücümüzü ciddi oranda tahkim ettik. Geldiğimiz noktada artık kimsenin taşkınlığına göz yummayız. - Askerlerimize yönelecek olası bir saldırıda Soçi mutabakatı sınırları dışında da rejimi her yerde vuracağız. - İdlib başta olmak üzere Suriye hakının hayatta kalma mücadelesine destek vermek sorumluluğumuz. - Artık herkes sadece saldırı alanında değil, her yerde bedel ödeyeceğini bilmeli. - Bugün Suriye'de vermekten imtina edeceğimiz mücadeleyi yarın kendi topraklarımızda yürüteceğimizin bilincindeyiz. - Eğer Suriye terör örgütlerinin ve kukla rejimlerin elinde kalırsa bizim de güvenliğimiz tehlike altına girer. - FETÖ’nün siyasi ayağını açıklıyorum; Tolstoy’un dediği gibi, birine çamur atmadan önce iyi düşün. Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. Çünkü FETÖ’nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve ekibidir. -  FETÖ'yü suç örgütü olarak ilan eden ve o MGK kararlarının altında imzası olan benim. - Kılıçdaroğlu ve ekibi omurgasızdır. FETÖ'ye diyet borçludur. Tek derdi şahsıma ve partiye zarar vermektir. - FETÖ mensupları tarafından hazırlanan dökümanlar Meclis'te CHP'liler tarafından sürekli gündemde tutuldu.
AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de Suriye yönetimi ile yaşanan çatışmalara değinerek "Askerlerimize yönelecek olası bir saldırıda Soçi mutabakatı sınırları dışında da rejimi her yerde vuracağız" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

 

- İdlib'de rejim ve onlarla birlikte hareket eden Rus güçleri ve İran destekli militanlar sivil halka saldırıyor.

- Bize verilen sözler yerine getirilmediği gibi anlaşmalara da kimse uymadı. 

- Şubat ayına kadar rejimi gözlem noktalarımızın dışına çıkarmakta kararlıyız, bunun için havada karada ne gerekiyorsa bunu yapacağız.

- İdlib'deki askeri gücümüzü ciddi oranda tahkim ettik. Geldiğimiz noktada artık kimsenin taşkınlığına göz yummayız.

- Askerlerimize yönelecek olası bir saldırıda Soçi mutabakatı sınırları dışında da rejimi her yerde vuracağız.

- İdlib başta olmak üzere Suriye hakının hayatta kalma mücadelesine destek vermek sorumluluğumuz.

- Artık herkes sadece saldırı alanında değil, her yerde bedel ödeyeceğini bilmeli.

- Bugün Suriye'de vermekten imtina edeceğimiz mücadeleyi yarın kendi topraklarımızda yürüteceğimizin bilincindeyiz.

- Eğer Suriye terör örgütlerinin ve kukla rejimlerin elinde kalırsa bizim de güvenliğimiz tehlike altına girer.

- FETÖ’nün siyasi ayağını açıklıyorum; Tolstoy’un dediği gibi, birine çamur atmadan önce iyi düşün. Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. Çünkü FETÖ’nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve ekibidir.

-  FETÖ'yü suç örgütü olarak ilan eden ve o MGK kararlarının altında imzası olan benim.

- Kılıçdaroğlu ve ekibi omurgasızdır. FETÖ'ye diyet borçludur. Tek derdi şahsıma ve partiye zarar vermektir.

- FETÖ mensupları tarafından hazırlanan dökümanlar Meclis'te CHP'liler tarafından sürekli gündemde tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (