( (

CNR Milyonlarca Kitabı Okuyucuyla Buluşturdu

Gündem 17.02.2020 - 14:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CNR Milyonlarca Kitabı Okuyucuyla Buluşturdu

CNR Kitap Fuarı, bu yıl da kitapseverlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte 100 binlerce kitabın görücüye çıktığı fuarı 9 günde 7’den 70’e 290 bin kitap tutkunu ziyaret etti.
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB desteğiyle düzenlenen 7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kitapseverlerin ilgisini çekmeyi başardı. 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın markanın milyonlarca kitabın sergilendiği fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap okuyucuyla buluştu. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kitap tutkunlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan fuar, 9 günde 7’den 70’e 290 bin okuru misafir etti.    20.000 metrekarelik alan doldu taştı   İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinlikleri arasında yer alan CNR Kitap Fuarı, bu yıl 20.000 metrekarelik alanda okurları ve yazarları bir araya getirdi. Bu yıl “Keşfet” teması ile kitap âşıklarının karşılayan fuar, imza günleri ve söyleşilerle birlikte adeta bir kültür şölenine dönüştü. Fuar süresince 350’den fazla söyleşi, seminer, panel ve sergi etkinliği gerçekleştirilirken, 600’ün üzerinde yazar da imza günü etkinliklerinde okuyucu kitlesi ile buluştu.
CNR Kitap Fuarı, bu yıl da kitapseverlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte 100 binlerce kitabın görücüye çıktığı fuarı 9 günde 7’den 70’e 290 bin kitap tutkunu ziyaret etti.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB desteğiyle düzenlenen 7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kitapseverlerin ilgisini çekmeyi başardı. 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın markanın milyonlarca kitabın sergilendiği fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap okuyucuyla buluştu. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kitap tutkunlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan fuar, 9 günde 7’den 70’e 290 bin okuru misafir etti. 

 

20.000 metrekarelik alan doldu taştı

 

İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinlikleri arasında yer alan CNR Kitap Fuarı, bu yıl 20.000 metrekarelik alanda okurları ve yazarları bir araya getirdi. Bu yıl “Keşfet” teması ile kitap âşıklarının karşılayan fuar, imza günleri ve söyleşilerle birlikte adeta bir kültür şölenine dönüştü. Fuar süresince 350’den fazla söyleşi, seminer, panel ve sergi etkinliği gerçekleştirilirken, 600’ün üzerinde yazar da imza günü etkinliklerinde okuyucu kitlesi ile buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (