( (

CİB ve TRT’den, BİK Müdürü Mert’e Ziyaret

Gündem 04.03.2020 - 14:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CİB ve TRT’den, BİK Müdürü Mert’e Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulunun aldığı karar sonucu bazı illerin şube müdürleri değişmişti. BİK Konya Şube Müdürlüğü görevine atanan Ümit Mert görevine başladı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı ile TRT Konya Temsilcisi Özgür Karaçal ve Hasan Muhammed Ağalar, BİK Konya Şube Müdürlüğü görevine atanan Ümit Mert’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.   İletişim Başkanlığının çalışmaları ve Konya basını hakkında bilgi veren Fidancı, Konya basınının özverili ve fedakarca çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, Konya basınının vatan, bayrak ve millet duyarlılığı, en önemli duruşları ve bu yönde gösterdikleri hassasiyetleri olmuştur.” dedi. Basın kuruluşları ile dirsek teması içinde olduklarını belirten Fidancı, işbirliğine her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert ise Konya’ya yabancı olmadığını, daha önce yükseköğrenimini Konya’da tamamladığını ifade ederek, Konya’da bulunmaktan ve Konya basınına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı, BİK Konya Şube Müdürü Mert’e tarihi Konya fotoğrafı takdim etti.
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulunun aldığı karar sonucu bazı illerin şube müdürleri değişmişti. BİK Konya Şube Müdürlüğü görevine atanan Ümit Mert görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı ile TRT Konya Temsilcisi Özgür Karaçal ve Hasan Muhammed Ağalar, BİK Konya Şube Müdürlüğü görevine atanan Ümit Mert’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

İletişim Başkanlığının çalışmaları ve Konya basını hakkında bilgi veren Fidancı, Konya basınının özverili ve fedakarca çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, Konya basınının vatan, bayrak ve millet duyarlılığı, en önemli duruşları ve bu yönde gösterdikleri hassasiyetleri olmuştur.” dedi. Basın kuruluşları ile dirsek teması içinde olduklarını belirten Fidancı, işbirliğine her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert ise Konya’ya yabancı olmadığını, daha önce yükseköğrenimini Konya’da tamamladığını ifade ederek, Konya’da bulunmaktan ve Konya basınına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Fidancı, BİK Konya Şube Müdürü Mert’e tarihi Konya fotoğrafı takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (