( (

CHP’ye, İvriz-Der’ den Ziyaret

Siyaset 10.03.2020 - 15:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’ye, İvriz-Der’ den Ziyaret

İvrizliler Dayanışma ve Haberleşme Derneği(İVRİZ-DER) Başkan Hüsnü Yıldırımer ve yönetim kurulu üyeleri CHP İl Kongresinde yeniden il başkanı seçilen Barış Bektaş’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, başarı dilediler.
İvriz-Der Başkanı Hüsnü Yıldırımer CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a il başkanı seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini dile getirerek, “Yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilmenizden dolayı size ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. İvriz mezunu öğretmenlerimizle birlik ve dayanışma amaçlı kurulan bir derneğiz. Dernek olarak, 1942 yılında Ereğli İvriz Köy Enstitüsü olarak öğretmen yetiştiren daha sonraları Öğretmen Lisesi, İlk öğretmen okulu, İvriz Anadolu Lisesine dönüştürülen şimdi ise İvriz Sosyal Bilimler Lisesi olarak eğitim veren bu eğitim kurumunun yurdunun kapatılmasına İvriz Köy Enstitüsü ve İlk öğretmen okulu mezunları olarak karşıyız. Okulunun yurdunun kapatılması sürece sonra Cumhuriyet değerlerimizden olan bu okulunun kapanması endişesi içindeyiz. Bu konunun takipçisiyiz. 15 Mart 2020 tarihinde Ereğli İvriz’de kaymakamlıktan izin aldık. Kamuoyu oluşturmak adına orada bir basın açıklaması yapacağız. Gereken desteği vermenizi bekliyoruz” dedi. İvriz Sosyal Bilimler Lisesi’nin Kapatılmak istenmesine Karşıyız CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş İvriz-Der başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İvriz-Der başkanı ve yönetim kurulunu üyelerinin ziyaretinden memnun kaldık. Kendilerine teşekkür ediyorum. İktidarın Cumhuriyetimiz ve kazanımlarını yok etme adına yaptığı her şeyin karşısındayız. Bunun mücadelesini her alanda veriyoruz. Cumhuriyet değerlerimizden olan Ereğli İlçemizdeki İvriz Köy Enstitüsü ve İlk öğretmen okulu olan ve şimdiki ismiyle İvriz Sosyal Bilimler Lisesinin yurdun kapatılması kabul edilir bir durum değildir. Bugün yurdu kapatanlar, yarın okulu tamamen kapatacaktır. Bunun karşısındayız. Yapacağınız her türlü mücadelede yanındayız. 15 Mart’ta Ereğli İvriz’deki yapacağınız basın açıklamasına Genel Başkan Yardımcımız Yıldırım Kaya katılarak hep birlikte bu okula ve yurduna sahip çıkacağız. Ereğli halkını ve duyarlı olan vatandaşlarımızı bu basın toplantısına davet ediyorum” diye konuştu. 
İvrizliler Dayanışma ve Haberleşme Derneği(İVRİZ-DER) Başkan Hüsnü Yıldırımer ve yönetim kurulu üyeleri CHP İl Kongresinde yeniden il başkanı seçilen Barış Bektaş’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, başarı dilediler.

İvriz-Der Başkanı Hüsnü Yıldırımer CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a il başkanı seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini dile getirerek, “Yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilmenizden dolayı size ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. İvriz mezunu öğretmenlerimizle birlik ve dayanışma amaçlı kurulan bir derneğiz. Dernek olarak, 1942 yılında Ereğli İvriz Köy Enstitüsü olarak öğretmen yetiştiren daha sonraları Öğretmen Lisesi, İlk öğretmen okulu, İvriz Anadolu Lisesine dönüştürülen şimdi ise İvriz Sosyal Bilimler Lisesi olarak eğitim veren bu eğitim kurumunun yurdunun kapatılmasına İvriz Köy Enstitüsü ve İlk öğretmen okulu mezunları olarak karşıyız. Okulunun yurdunun kapatılması sürece sonra Cumhuriyet değerlerimizden olan bu okulunun kapanması endişesi içindeyiz. Bu konunun takipçisiyiz. 15 Mart 2020 tarihinde Ereğli İvriz’de kaymakamlıktan izin aldık. Kamuoyu oluşturmak adına orada bir basın açıklaması yapacağız. Gereken desteği vermenizi bekliyoruz” dedi.

İvriz Sosyal Bilimler Lisesi’nin Kapatılmak istenmesine Karşıyız

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş İvriz-Der başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İvriz-Der başkanı ve yönetim kurulunu üyelerinin ziyaretinden memnun kaldık. Kendilerine teşekkür ediyorum. İktidarın Cumhuriyetimiz ve kazanımlarını yok etme adına yaptığı her şeyin karşısındayız. Bunun mücadelesini her alanda veriyoruz. Cumhuriyet değerlerimizden olan Ereğli İlçemizdeki İvriz Köy Enstitüsü ve İlk öğretmen okulu olan ve şimdiki ismiyle İvriz Sosyal Bilimler Lisesinin yurdun kapatılması kabul edilir bir durum değildir. Bugün yurdu kapatanlar, yarın okulu tamamen kapatacaktır. Bunun karşısındayız. Yapacağınız her türlü mücadelede yanındayız. 15 Mart’ta Ereğli İvriz’deki yapacağınız basın açıklamasına Genel Başkan Yardımcımız Yıldırım Kaya katılarak hep birlikte bu okula ve yurduna sahip çıkacağız. Ereğli halkını ve duyarlı olan vatandaşlarımızı bu basın toplantısına davet ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (