( (

Çeltik Kaymakamından Pazarcılara Hem Denetim Hem Teşekkür Belgesi

Bölge 18.01.2021 - 16:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çeltik Kaymakamından Pazarcılara Hem Denetim Hem Teşekkür Belgesi

Çeltik'de göreve başladığı günden bu yana hayata geçirmiş olduğu sıradışı projelerle kalpten kalbe köprü kuran ilçe Kayamakamı Yusuf Beran Vuran kurallara uyan pazarcılara ve zabıta memurlarına Teşekkür Belgesi takdim etti.
Çeltik Kaymakamı Yusuf Beran Vuran kendisine eşlik eden Çeltik Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Aktuğ, İlçe Emniyet Amiri Olcay Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Acar, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Altıntaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Hulisi Altunkalem ve zabıta ekipleri ile ilçede her hafta Cuma günleri açılan halk pazarında Koronavirüs (Covid19) denetimi yaptı.   Kaymakam Vuran, ’’Son dönemde artan Korona virüs vakaları nedeniyle ilçe pazarında sıkı denetim uyguladık. İlçe ekonomimiz için son derece önemli olan pazarımızda İlçe Vefa Destek Kurul üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Esnaflarımıza Koronavirüs tedbirlerine tam olarak uymaları için gerekli bilgilendirmelerde bulunduk. Amacımız vatandaşımızın ürettiğini satarken tedbirlere ve kurallara uyarak satışını yapması ve vatandaşların huzur içinde alışveriş yapması. Bu doğrultuda ilçe merkezimizde bulunan iş yerlerimizde de aralıksız denetim yapıyoruz. ’’ dedi.    Kaymakam Vuran,daha önceki haftalarda Pazar denetimi sırasında değindiği konular konusunda uyarısını yerine getiren pazarcılara ve ülkemizde ve dünyada yaşanan korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında pazar denetimlerinde göstermiş oldukları duyarlı ve örnek davranışlarından dolayı zabıta memurlarına “Teşekkür Belgesi” vererek kendilerine teşekkür etti.
Çeltik'de göreve başladığı günden bu yana hayata geçirmiş olduğu sıradışı projelerle kalpten kalbe köprü kuran ilçe Kayamakamı Yusuf Beran Vuran kurallara uyan pazarcılara ve zabıta memurlarına Teşekkür Belgesi takdim etti.

Çeltik Kaymakamı Yusuf Beran Vuran kendisine eşlik eden Çeltik Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Aktuğ, İlçe Emniyet Amiri Olcay Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Acar, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Altıntaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Hulisi Altunkalem ve zabıta ekipleri ile

ilçede her hafta Cuma günleri açılan halk pazarında Koronavirüs (Covid19) denetimi yaptı.

 

Kaymakam Vuran, ’’Son dönemde artan Korona virüs vakaları nedeniyle ilçe pazarında sıkı denetim uyguladık. İlçe ekonomimiz için son derece önemli olan pazarımızda İlçe Vefa Destek Kurul üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Esnaflarımıza Koronavirüs tedbirlerine tam olarak uymaları için gerekli bilgilendirmelerde bulunduk. Amacımız vatandaşımızın ürettiğini satarken tedbirlere ve kurallara uyarak satışını yapması ve vatandaşların huzur içinde alışveriş yapması. Bu doğrultuda ilçe merkezimizde bulunan iş yerlerimizde de aralıksız denetim yapıyoruz. ’’ dedi.

 

 Kaymakam Vuran,daha önceki haftalarda Pazar denetimi sırasında değindiği konular konusunda uyarısını yerine getiren pazarcılara ve ülkemizde ve dünyada yaşanan korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında pazar denetimlerinde göstermiş oldukları duyarlı ve örnek davranışlarından dolayı zabıta memurlarına “Teşekkür Belgesi” vererek kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (