( (

Büyükşehir’den “Yol ve Yolculuk’’ Temalı Fotoğraf Yarışması

Kültür Sanat 19.02.2020 - 18:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir’den “Yol ve Yolculuk’’ Temalı Fotoğraf Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hazret-i Mevlâna ve ailesinin Konya’yı teşrifi etkinlikleri kapsamında, Yol ve Yolculuk konulu ödüllü fotoğraf yarışması başlattı. Yarışmanın son başvuru tarihi 3 Nisan 2020.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Hazret-i Mevlâna ve ailesinin Konya’yı teşrif etkinlikleri kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.   “Yol ve Yolculuk” temasıyla düzenlenecek; insanın mana yolculuğu, fiziki yolculuğu, mevsim değişiklikleriyle doğanın ve canlıların yolculuğu, farklı coğrafyalardaki insanların savaş, afet gibi mecburi yolculuğu konuları işlenecek yarışma, amatör veya profesyonel herkese açık olacak.   SON BAŞVURU TARİHİ 3 NİSAN 2020   Son başvuru tarihi 3 Nisan 2020 olarak belirlenen yarışmada birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin TL; mansiyon ödülü olarak 1.000 TL verilecek. Yarışmanın başvuruları 3 Nisan 2020 cuma günü saat 23.00’ye kadar devam edecek.   Katılımcılar ayrıntılı genel katılım koşullarına www.konya.bel.tr ya da http://yolveyolculuk.konya.bel.tr adresinden ulaşabiliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Hazret-i Mevlâna ve ailesinin Konya’yı teşrifi etkinlikleri kapsamında, Yol ve Yolculuk konulu ödüllü fotoğraf yarışması başlattı. Yarışmanın son başvuru tarihi 3 Nisan 2020.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hazret-i Mevlâna ve ailesinin Konya’yı teşrif etkinlikleri kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.

 

“Yol ve Yolculuk” temasıyla düzenlenecek; insanın mana yolculuğu, fiziki yolculuğu, mevsim değişiklikleriyle doğanın ve canlıların yolculuğu, farklı coğrafyalardaki insanların savaş, afet gibi mecburi yolculuğu konuları işlenecek yarışma, amatör veya profesyonel herkese açık olacak.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 3 NİSAN 2020

 

Son başvuru tarihi 3 Nisan 2020 olarak belirlenen yarışmada birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin TL; mansiyon ödülü olarak 1.000 TL verilecek. Yarışmanın başvuruları 3 Nisan 2020 cuma günü saat 23.00’ye kadar devam edecek.

 

Katılımcılar ayrıntılı genel katılım koşullarına www.konya.bel.tr ya da http://yolveyolculuk.konya.bel.tr adresinden ulaşabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (