( (

Bozkır’da Bilgi Evi Çalışmaları Devam Ediyor

Bölge 03.03.2020 - 14:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bozkır’da Bilgi Evi Çalışmaları Devam Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Bozkır Belediyesi’nin birlikte yürütmüş olduğu proje kapsamında yapımı devam eden bilgi evinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
           Daha önceden Bozkır’ın belediye binası olarak kullanılan binada devam eden tadilat çalışmalarını inceleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, çalışmaların yaz aylarına kadar tamamlanması için yoğun çalışma yürüttüklerini belirtti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni eğitim ve öğretim yılında bilgi evinin faaliyet göstermeye başlayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, bilgi evinin Bozkır’a hayırlı olmasını diledi.              Bilgi evinin tamamlanmasıyla birlikte küçükten büyüğe Bozkır’ın tüm çocuklarının buradan faydalanacağını da söyleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “ilçemizin eğitim kalitesini her geçen gün daha iyi yerlere getirebilmek için, çocuklarımızın daha sağlıklı ortamda eğitim alabilmesi için proje üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri olan bilgi evi projemizin çalışmaları başladı ve şuan tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah yakın zamanda tamamlandığında kütüphanesiyle, okuma salonlarıyla, bilgisayar odalarıyla, atölye ve satranç sınıflarıyla Bozkır’ımızın tüm çocuklarına hizmet vermeye başlayacak. Çocuklarımızın zihinsel ve ahlaki gelişimi, bizim için en önemli konulardan biridir. Bu vesileyle projenin şimdiden Bozkır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.              Bilgi evinin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “ilçemize kazandırdığımız bilgi evimizin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay’a ve ekibine, kardeş ilçemiz Zeytinburnu’nun değerli Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Bozkır Belediyesi’nin birlikte yürütmüş olduğu proje kapsamında yapımı devam eden bilgi evinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

           Daha önceden Bozkır’ın belediye binası olarak kullanılan binada devam eden tadilat çalışmalarını inceleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, çalışmaların yaz aylarına kadar tamamlanması için yoğun çalışma yürüttüklerini belirtti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni eğitim ve öğretim yılında bilgi evinin faaliyet göstermeye başlayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, bilgi evinin Bozkır’a hayırlı olmasını diledi.

 

           Bilgi evinin tamamlanmasıyla birlikte küçükten büyüğe Bozkır’ın tüm çocuklarının buradan faydalanacağını da söyleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “ilçemizin eğitim kalitesini her geçen gün daha iyi yerlere getirebilmek için, çocuklarımızın daha sağlıklı ortamda eğitim alabilmesi için proje üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri olan bilgi evi projemizin çalışmaları başladı ve şuan tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah yakın zamanda tamamlandığında kütüphanesiyle, okuma salonlarıyla, bilgisayar odalarıyla, atölye ve satranç sınıflarıyla Bozkır’ımızın tüm çocuklarına hizmet vermeye başlayacak. Çocuklarımızın zihinsel ve ahlaki gelişimi, bizim için en önemli konulardan biridir. Bu vesileyle projenin şimdiden Bozkır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

           Bilgi evinin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “ilçemize kazandırdığımız bilgi evimizin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay’a ve ekibine, kardeş ilçemiz Zeytinburnu’nun değerli Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (