( (

Boğaziçi Kolejinden Kon tv’ye Ziyaret!

Eğitim 23.10.2019 - 12:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Boğaziçi Kolejinden Kon tv’ye Ziyaret!

Konya’nın ilk butik ortaokulu Boğaziçi Koleji, Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle öğrencilerini Kontv’ye götürdü.
Öğrencilerin gazetecilik mesleğini daha yakından tanımaları ve haberciliğin ayrıntılarını öğrenmeleri sağlandı. Mesleğin uzmanları ile hayatında ilk defa röportaj yapma deneyimi yaşayan öğrenciler, merak ettikleri her şeyi işin uzmanlarından sorarak ve yaşayarak öğrendi.  Öğrencileri karşılayan Kon tv Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, çocuklar ile ziyaret boyunca ilgilendi. Boğaziçi Koleji Müdürü Mevlüt Göktürk, kolej öğrencilerini kabul ettiği için bütün Kon tv çalışanlarına teşekkür etti ve: “Bu vesile ile bütün gazetecilerin “Dünya Gazeteciler Günü’nü” kutladığını belirtti.
Konya’nın ilk butik ortaokulu Boğaziçi Koleji, Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle öğrencilerini Kontv’ye götürdü.

Öğrencilerin gazetecilik mesleğini daha yakından tanımaları ve haberciliğin ayrıntılarını öğrenmeleri sağlandı.

Mesleğin uzmanları ile hayatında ilk defa röportaj yapma deneyimi yaşayan öğrenciler, merak ettikleri her şeyi işin uzmanlarından sorarak ve yaşayarak öğrendi. 

Öğrencileri karşılayan Kon tv Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, çocuklar ile ziyaret boyunca ilgilendi.

Boğaziçi Koleji Müdürü Mevlüt Göktürk, kolej öğrencilerini kabul ettiği için bütün Kon tv çalışanlarına teşekkür etti ve: “Bu vesile ile bütün gazetecilerin “Dünya Gazeteciler Günü’nü” kutladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (