( (

Bektaş; “Partimiz, Terör Ve Suç Örgütleriyle Mücadeleyi Ödün Vermeksizin Sürdürecektir.”

Gündem 19.11.2020 - 14:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bektaş; “Partimiz, Terör Ve Suç Örgütleriyle Mücadeleyi Ödün Vermeksizin Sürdürecektir.”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP’nin toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadelesini ödün vermeksizin sürdüreceğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara, Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin? Sorusu üzerine tehdit edilmesinin kabul edilir bir durum olmadığını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Genel Merkezimizce hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılan, 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi 2. Madde 3. Fıkrada açıklandığı şekliyle; ‘Toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.  Partimizin 37. Kurultayında ilan ettiğimiz gibi egemenliğimizi hiçbir surette; hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakmayacağız. Kendisini tek başına millet olarak, tek başına devlet olarak görenlerle mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin üzerinde kurulmak istenen hiçbir vesayeti kabul etmeyeceğiz. Bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız. Kendisini eleştirenleri cezaevine yollayıp kriminal tipleri tahliye eden iktidarın adalet anlayışının geldiği nokta açıkça ortadadır. Bırakın iktidarın hukuk reformu iddiasını, 18 yıldır hukuku ortadan kaldıran uygulamaların Sahibi iktidardır” dedi. CHP iktidarında hiçbir kimse eleştirilerinden dolayı düşman ilan edilmeyecek Barış Bektaş ülkemizin iyiliği için yapılan eleştirileri yapanları düşman ilan eden anlayışın yanlış olduğunun üzerinde durarak, “Ülkenin geldiği noktada tek adam rejimi oluşmuş ve onun dışındaki hiç kimsenin kıymeti olmayan bir vaziyet ortaya çıkmıştır. Ülkenin iyiliği için yapılan eleştiriler dahi terörist olmak, ihanet etmek isnatlarına yol açmaktadır. Milli güvenlik gibi 81 milyonun ortaklaştığı konular dahi iç politikaya malzeme yapılmaktadır. CHP iktidarı ile birlikte hiç kimsenin tehdit edilmediği, hain ya da düşman ilan edilmediği ve en önemlisi hiç bir çocuğun yatağına aç girmediği günlere kavuşacağız. Üretenin baş tacı edildiği, çalışanların emekçilerin alın terinin karşılığını aldığı, ülkemizin kaynaklarının bir azınlık tarafından talan edilmek yerine, tüm yurttaşlarca hakça bölüşüldüğü demokrasi ile taçlanmış bir sosyal devleti hep beraber inşa edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP’nin toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadelesini ödün vermeksizin sürdüreceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara, Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçılarını serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin? Sorusu üzerine tehdit edilmesinin kabul edilir bir durum olmadığını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Genel Merkezimizce hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılan, 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi 2. Madde 3. Fıkrada açıklandığı şekliyle; ‘Toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.  Partimizin 37. Kurultayında ilan ettiğimiz gibi egemenliğimizi hiçbir surette; hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakmayacağız. Kendisini tek başına millet olarak, tek başına devlet olarak görenlerle mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin üzerinde kurulmak istenen hiçbir vesayeti kabul etmeyeceğiz. Bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız. Kendisini eleştirenleri cezaevine yollayıp kriminal tipleri tahliye eden iktidarın adalet anlayışının geldiği nokta açıkça ortadadır. Bırakın iktidarın hukuk reformu iddiasını, 18 yıldır hukuku ortadan kaldıran uygulamaların Sahibi iktidardır” dedi.

CHP iktidarında hiçbir kimse eleştirilerinden dolayı düşman ilan edilmeyecek

Barış Bektaş ülkemizin iyiliği için yapılan eleştirileri yapanları düşman ilan eden anlayışın yanlış olduğunun üzerinde durarak, “Ülkenin geldiği noktada tek adam rejimi oluşmuş ve onun dışındaki hiç kimsenin kıymeti olmayan bir vaziyet ortaya çıkmıştır. Ülkenin iyiliği için yapılan eleştiriler dahi terörist olmak, ihanet etmek isnatlarına yol açmaktadır. Milli güvenlik gibi 81 milyonun ortaklaştığı konular dahi iç politikaya malzeme yapılmaktadır. CHP iktidarı ile birlikte hiç kimsenin tehdit edilmediği, hain ya da düşman ilan edilmediği ve en önemlisi hiç bir çocuğun yatağına aç girmediği günlere kavuşacağız. Üretenin baş tacı edildiği, çalışanların emekçilerin alın terinin karşılığını aldığı, ülkemizin kaynaklarının bir azınlık tarafından talan edilmek yerine, tüm yurttaşlarca hakça bölüşüldüğü demokrasi ile taçlanmış bir sosyal devleti hep beraber inşa edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (