( (

Bektaş, Mazbatasını Aldı

Siyaset 20.02.2020 - 17:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bektaş, Mazbatasını Aldı

Geçen hafta Pazar günü gerçekleştirilen CHP Konya İl kongresinde yeniden CHP Konya il başkanı seçilen Barış Bektaş seçim kurulundan mazbatasını aldı.
 Selçuklu Seçim Kurulundan mazbatasını alan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a il yönetim kurulu üyeleri,  ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla partililer eşlik etti. CHP Konya İl Kongresini değerlendiren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş kongrede kazananın CHP olduğunu belirterek, “Partimiz Konya il başkanlığı olarak 37. Kongremizi gerçekleştirdik. Demokrasi şöleni içinde geçen kongremizde kazanan partimiz oldu.  Delegelerimizin teveccühü ile yeniden il başkanı seçildim.  Kongremize katılan delegelerimize, ilçe başkanlarımıza, partililerimize, misafirlerimize teşekkür ediyorum.  Konya’da partimizi büyüterek, iktidar koşusuna elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bunun yanında Konya’nın sorunları ve bu sorunların çözümünü takip edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Türkiye’nin birleştirici gücü olarak halkımızın yanında olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.      
Geçen hafta Pazar günü gerçekleştirilen CHP Konya İl kongresinde yeniden CHP Konya il başkanı seçilen Barış Bektaş seçim kurulundan mazbatasını aldı.

 Selçuklu Seçim Kurulundan mazbatasını alan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a il yönetim kurulu üyeleri,  ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla partililer eşlik etti.

CHP Konya İl Kongresini değerlendiren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş kongrede kazananın CHP olduğunu belirterek, “Partimiz Konya il başkanlığı olarak 37. Kongremizi gerçekleştirdik. Demokrasi şöleni içinde geçen kongremizde kazanan partimiz oldu.  Delegelerimizin teveccühü ile yeniden il başkanı seçildim.  Kongremize katılan delegelerimize, ilçe başkanlarımıza, partililerimize, misafirlerimize teşekkür ediyorum.  Konya’da partimizi büyüterek, iktidar koşusuna elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bunun yanında Konya’nın sorunları ve bu sorunların çözümünü takip edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Türkiye’nin birleştirici gücü olarak halkımızın yanında olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (