( (

Batmanlı Öğrencilerin Mektupları Başkan Gürün’ü Duygulandırdı

Gündem 18.11.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Batmanlı Öğrencilerin Mektupları Başkan Gürün’ü Duygulandırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Batman’dan Muğla’ya gelen 13 TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Muğla izlenimlerini anlattıkları teşekkür mektuplarını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e gönderdi. Öğrenciler gönderdikleri mektuplarında, “Aramızda uçağa binmeyen, deniz görmeyen, Batman’ın dışına çıkmayan arkadaşlarımız vardı. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz” dediler.
Okullarında, “Elli Kitap, Elli Dünya” projesi başlatan Batmanlı 13 lise öğrencisi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e yazdıkları mektupta okullarının projesinden bahsedip, farklı şehirler ve kültürler görmek istediklerini iletti. Batmanlı öğrencilerin bu taleplerini geri çevirmeyen Gürün, proje kapsamında 50 kitap okuyan ve sınavlarda başarılı olan 9. sınıf müzik bölümünden 13 öğrenci ve öğretmenlerini Muğla’ya davet etmişti. TOBB Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan 13 öğrenci, geçtiğimiz aylarda Muğla’nın tarihi ve turistik merkezlerini gezerek bilgiler aldı.   “OSMAN AMCA SİZİ ÇOK SEVDİM”   Muğla Büyükşehir Belediyesinin misafiri olarak Batman’dan gelen öğrenciler, döndüklerinde kente ilişkin izlenimlerini, beğenilerine ve eleştirilerini yazacakları mektupla göndereceklerini belirtmişlerdi. Öğrenciler, yazdıkları mektupları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e gönderdi:    Ruken Kaplan: Öncelikle size her şey için çok teşekkür ederiz. Batman’a geldiğimde aileme Muğla’nın ne kadar güzel olduğunu anlattım ve sizin ve insanların çok güler yüzlü ve sevimli olduğunu söyledim. Hiranur Ayhan: Sayın Osman Gürün Bey amca sizi çok sevdim. Bizlere bu olanağı sağladığımız için çok teşekkür ederim. Çünkü aramızda Batman’dan çıkmayan, uçağa binmeyen, deniz görmemiş arkadaşlarımız vardı. Sizin de dediğiniz gibi gülmek herkese çok yakışır. Duygu Aküren: Sizin sayenizde Muğla’ya geldim. Hayatımda hiç uçağa binmedim ve deniz görmedim. Köyde yaşadığım için bu tür güzellikleri görmem sizin sayenizde oldu. Sizlere sonsuz teşekkürler. Ali Boğra: Muğla’da daha önce hiç yaşamadığımız güzel günler yaşadık. Daha önce arkadaşlarımızla sadece fotoğraflarını gördüğümüz yerleri gezmek çok güzeldi. Berfin Ava: Keşke bizim yaşadığımız şehirde Muğla kadar güzel olsa. Bugüne kadar televizyonda ve fotoğraflarda gördüğümüz yerleri bize gösterdiniz. Başta siz olmak üzere tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.     “MUTLULUKLARINI GÖZLERİNDE GÖRDÜK” Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Batman’da öğrencilerimiz çok güzel bir proje başlatmış. ‘50 kitap, 50 dünya’ başlığı altında 50 adet kitap okumayı ve onlarla ilgili özetlerini çıkartmaları istenmiş. Kitap okuma projesine katılan öğrenciler Muğla’ya gelmek istemiş. Bu taleplerini bizlere ilettiler ve bizde öğrencilerimizi Muğla’da ağırladık. Biz gerçekten mutlu olduk. Onların gözlerinde de bu mutluluğu gördük. Öğrencilerimiz döndü. Öğrencilerimiz buradaki izlenimlerini temennilerini mektupla bize anlattılar. Gerçekten zaman zaman duygulandığımız anlar ve satırlar oldu. Batmanlı öğrencilerimize buradan selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Öğrencilerimiz artık bizim birer hemşerimiz. Kendilerini tekrar Muğla’ya bekliyoruz” dedi.   
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Batman’dan Muğla’ya gelen 13 TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Muğla izlenimlerini anlattıkları teşekkür mektuplarını Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e gönderdi. Öğrenciler gönderdikleri mektuplarında, “Aramızda uçağa binmeyen, deniz görmeyen, Batman’ın dışına çıkmayan arkadaşlarımız vardı. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz” dediler.

Okullarında, “Elli Kitap, Elli Dünya” projesi başlatan Batmanlı 13 lise öğrencisi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e yazdıkları mektupta okullarının projesinden bahsedip, farklı şehirler ve kültürler görmek istediklerini iletti. Batmanlı öğrencilerin bu taleplerini geri çevirmeyen Gürün, proje kapsamında 50 kitap okuyan ve sınavlarda başarılı olan 9. sınıf müzik bölümünden 13 öğrenci ve öğretmenlerini Muğla’ya davet etmişti. TOBB Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan 13 öğrenci, geçtiğimiz aylarda Muğla’nın tarihi ve turistik merkezlerini gezerek bilgiler aldı.

 

“OSMAN AMCA SİZİ ÇOK SEVDİM”

 

Muğla Büyükşehir Belediyesinin misafiri olarak Batman’dan gelen öğrenciler, döndüklerinde kente ilişkin izlenimlerini, beğenilerine ve eleştirilerini yazacakları mektupla göndereceklerini belirtmişlerdi. Öğrenciler, yazdıkları mektupları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e gönderdi:   

Ruken Kaplan: Öncelikle size her şey için çok teşekkür ederiz. Batman’a geldiğimde aileme Muğla’nın ne kadar güzel olduğunu anlattım ve sizin ve insanların çok güler yüzlü ve sevimli olduğunu söyledim.

Hiranur Ayhan: Sayın Osman Gürün Bey amca sizi çok sevdim. Bizlere bu olanağı sağladığımız için çok teşekkür ederim. Çünkü aramızda Batman’dan çıkmayan, uçağa binmeyen, deniz görmemiş arkadaşlarımız vardı. Sizin de dediğiniz gibi gülmek herkese çok yakışır.

Duygu Aküren: Sizin sayenizde Muğla’ya geldim. Hayatımda hiç uçağa binmedim ve deniz görmedim. Köyde yaşadığım için bu tür güzellikleri görmem sizin sayenizde oldu. Sizlere sonsuz teşekkürler.

Ali Boğra: Muğla’da daha önce hiç yaşamadığımız güzel günler yaşadık. Daha önce arkadaşlarımızla sadece fotoğraflarını gördüğümüz yerleri gezmek çok güzeldi.

Berfin Ava: Keşke bizim yaşadığımız şehirde Muğla kadar güzel olsa. Bugüne kadar televizyonda ve fotoğraflarda gördüğümüz yerleri bize gösterdiniz. Başta siz olmak üzere tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.  

 

“MUTLULUKLARINI GÖZLERİNDE GÖRDÜK”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Batman’da öğrencilerimiz çok güzel bir proje başlatmış. ‘50 kitap, 50 dünya’ başlığı altında 50 adet kitap okumayı ve onlarla ilgili özetlerini çıkartmaları istenmiş. Kitap okuma projesine katılan öğrenciler Muğla’ya gelmek istemiş. Bu taleplerini bizlere ilettiler ve bizde öğrencilerimizi Muğla’da ağırladık. Biz gerçekten mutlu olduk. Onların gözlerinde de bu mutluluğu gördük. Öğrencilerimiz döndü. Öğrencilerimiz buradaki izlenimlerini temennilerini mektupla bize anlattılar. Gerçekten zaman zaman duygulandığımız anlar ve satırlar oldu. Batmanlı öğrencilerimize buradan selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Öğrencilerimiz artık bizim birer hemşerimiz. Kendilerini tekrar Muğla’ya bekliyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (