( (

Başkan Tutal;"Hiç Birimizin Engelli Olmayacağı Konusunda Garantisi Yok"

Gündem 03.12.2019 - 12:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Tutal;"Hiç Birimizin Engelli Olmayacağı Konusunda Garantisi Yok"

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Toplumu oluşturan tüm bireylerin eşit haklara sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tutal;  Engelli bireylerimizin yaşama sevincini kaybetmeden mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için Seydişehir Belediyesi olarak tüm gücümüzle engelli kardeşlerimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.   Başkan Tutal; Engelli bireyleri  topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için küçük büyük herkesin, elinden geleni yapması gerekir.Engelli olmak bir tercih meselesi değil, ailelerini ilgilendiren bir konuda değil. Hiç birimizin engelli olmayacağı konusunda da bir garantimiz yok. Toplumsal yönüyle tüm insanlığı ilgilendiren ve tüm bireylerin mücadelesini gerektiren bir olgudur. Bu nedenle yapmamız gereken tek şey dünyaya onların gözüyle bakabilmek ve engelli kardeşlerimiz için bulundukları alanları yaşanır hale getirebilmektir. Devletimizin siyaset, yatırım ve kalkınma anlamında almış olduğu yenilikçi kararlarla hayata geçirilen uygulamalarla engelli olan bireylerimizin yaşam kaliteleri artırılmış her türlü hizmetlerden faydalanmalarına imkan sağlanmıştır.   Seydişehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize çeşitli alanlarda hizmet  ederek onların günlük hayatta bizde varız diyebilmeleri konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle engelli olan tüm kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, kendilerine huzurlu mutlu günler diliyorum”
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toplumu oluşturan tüm bireylerin eşit haklara sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tutal;  Engelli bireylerimizin yaşama sevincini kaybetmeden mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için Seydişehir Belediyesi olarak tüm gücümüzle engelli kardeşlerimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

 

Başkan Tutal; Engelli bireyleri  topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için küçük büyük herkesin, elinden geleni yapması gerekir.Engelli olmak bir tercih meselesi değil, ailelerini ilgilendiren bir konuda değil. Hiç birimizin engelli olmayacağı konusunda da bir garantimiz yok. Toplumsal yönüyle tüm insanlığı ilgilendiren ve tüm bireylerin mücadelesini gerektiren bir olgudur. Bu nedenle yapmamız gereken tek şey dünyaya onların gözüyle bakabilmek ve engelli kardeşlerimiz için bulundukları alanları yaşanır hale getirebilmektir.

Devletimizin siyaset, yatırım ve kalkınma anlamında almış olduğu yenilikçi kararlarla hayata geçirilen uygulamalarla engelli olan bireylerimizin yaşam kaliteleri artırılmış her türlü hizmetlerden faydalanmalarına imkan sağlanmıştır.

 

Seydişehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize çeşitli alanlarda hizmet  ederek onların günlük hayatta bizde varız diyebilmeleri konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli olan tüm kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, kendilerine huzurlu mutlu günler diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (