( (

ASKON Konya Şubesi’nde İcra Kurulu Oluştu

İş Dünyası 29.01.2020 - 11:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON Konya Şubesi’nde İcra Kurulu Oluştu

Atilla Sinacı başkanlığındaki ASKON Konya Şubesi’nin başkan yardımcıları ve birim başkanları belirlendi
Geçtiğimiz hafta ASKON Konya Şube Başkanı seçilen Atilla Sinacı, icra kurulunu oluşturdu.  Güçlü bir yönetim listesi ile seçilen Sinacı, başkan yardımcıları ve komisyon  başkanlıklarını hızlıca belirleyerek çalışmaya başladıklarını ifade etti. Birçok farklı ticaret kolunda hizmet veren ve STK alanında tecrübe sahibi önemli isimlerden bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Başkan Sinacı, “Genel Kurul sürecimizi tamamladıktan sonra, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte icra kurulumuzu oluşturduk. ASKON, Konya ve ülke için çalışma sevdası olan işadamlarından oluşan kurumsal bir icra oluşturduk. Hepsi iş dünyasında saygın arkadaşlar. 5 başkan yardımcımız ve bunlara bağlı birim başkanlarımız ile çalışmalara hızlıca başlıyoruz. Projelerimizi de çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız. İnşallah şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olur” dedi.   Başkan Atilla Sinacı yönetimindeki ASKON Konya Şube İcra Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcıları Necdet Tunç, Osman Oflaz, Taner Doğan, Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı,   Ali Umur, Arge ve Yeni Yatırımlar Komisyonu Başkanı Fatih Güneş, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Ender Çağrıl Ertuğrul, Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı Mustafa Ünen, Muhasip Komisyon Başkanı Abdullah Kayhan, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Ahmet Faruk Doğan, Eğitim Komisyonu Başkanı Zeliha Üzümcü, Sektörler Komisyon Başkanı Ömür Alkan, Genel Sekreter ve Şube İdari İşler Sorumlusu Muaz Gülyiğit, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt, Basın ve Tanıtım Hizmetleri Sorumlusu İbrahim Çiçekçi.
Atilla Sinacı başkanlığındaki ASKON Konya Şubesi’nin başkan yardımcıları ve birim başkanları belirlendi

Geçtiğimiz hafta ASKON Konya Şube Başkanı seçilen Atilla Sinacı, icra kurulunu oluşturdu.  Güçlü bir yönetim listesi ile seçilen Sinacı, başkan yardımcıları ve komisyon  başkanlıklarını hızlıca belirleyerek çalışmaya başladıklarını ifade etti. Birçok farklı ticaret kolunda hizmet veren ve STK alanında tecrübe sahibi önemli isimlerden bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Başkan Sinacı, “Genel Kurul sürecimizi tamamladıktan sonra, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte icra kurulumuzu oluşturduk. ASKON, Konya ve ülke için çalışma sevdası olan işadamlarından oluşan kurumsal bir icra oluşturduk. Hepsi iş dünyasında saygın arkadaşlar. 5 başkan yardımcımız ve bunlara bağlı birim başkanlarımız ile çalışmalara hızlıca başlıyoruz. Projelerimizi de çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız. İnşallah şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olur” dedi.

 

Başkan Atilla Sinacı yönetimindeki ASKON Konya Şube İcra Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcıları Necdet Tunç, Osman Oflaz, Taner Doğan, Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı,   Ali Umur, Arge ve Yeni Yatırımlar Komisyonu Başkanı Fatih Güneş, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Ender Çağrıl Ertuğrul, Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı Mustafa Ünen, Muhasip Komisyon Başkanı Abdullah Kayhan, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Ahmet Faruk Doğan, Eğitim Komisyonu Başkanı Zeliha Üzümcü, Sektörler Komisyon Başkanı Ömür Alkan, Genel Sekreter ve Şube İdari İşler Sorumlusu Muaz Gülyiğit, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt, Basın ve Tanıtım Hizmetleri Sorumlusu İbrahim Çiçekçi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (