( (

Armiya Teknoloji Büyük Bir Organizasyona İmza Attı

İş Dünyası 04.10.2019 - 10:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Armiya Teknoloji Büyük Bir Organizasyona İmza Attı

Konya Ticaret Odası ve Armiya Teknoloji’nin birlikte düzenlediği “Markalaşma ve Franchise Yönetiminde Teknolojinin Etkisi” başlıklı konferans Karatay Üniversitesinde gerçekleşti.
Konya Ak Parti İl Başkanı Hasan ANGI’nın ve Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah KELEŞ’in de katıldığı organizasyonda Antalya merkezli Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ve Konya merkezli Ekrem Coşkun markaları anlatıldı. 2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00’de Karatay Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen organizasyonun moderatörlüğünü Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Reklam Araştırmaları ABD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin ALTUNBAŞ yaptı. Son yıllarda hızla büyüyen ve kahve sektörünün önemli bir markası haline gelen Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan GÖKSU, markalaşmanın strateji işi olduğunu vurguladığı konuşmasında “Ülke olarak marka için çalışmalıyız. Daha fazla şubeleşme için markamızı ulusala ve uluslararası alanlara taşıyoruz. Uluslararası şubelerimiz için farklı marka isimleri geliştiriyoruz.” dedi. Aynı zamanda Antalya MÜSİAD Başkanı da olan Boğaçhan Göksu, kahve pazarının kızgın rekabetinde Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ile yeni hedefler belirlediklerini ve yerli bir marka olarak kahve pazarında yer edinmek istediklerini söyledi. Döner sektöründe son yeniliklerle ve farklı kampanyalarla Türkiye çapında hızla yayınlan Ekrem Coşkun Döner markasının Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem COŞKUN, Türk damak tadına uygun döner üretmenin gayretinde olduklarını, çok hızla şubeleşme sürecinde olmanın heyecanı içinde olduklarını, sağlıklı döner üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yoğun katılımın olduğu ve yaklaşık 3 saat süren etkinlik, reklam, iş dünyası ve öğrencilerin sordukları sorularla sona erdi.
Konya Ticaret Odası ve Armiya Teknoloji’nin birlikte düzenlediği “Markalaşma ve Franchise Yönetiminde Teknolojinin Etkisi” başlıklı konferans Karatay Üniversitesinde gerçekleşti.

Konya Ak Parti İl Başkanı Hasan ANGI’nın ve Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah KELEŞ’in de katıldığı organizasyonda Antalya merkezli Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ve Konya merkezli Ekrem Coşkun markaları anlatıldı. 2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00’de Karatay Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen organizasyonun moderatörlüğünü Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Reklam Araştırmaları ABD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin ALTUNBAŞ yaptı.

Son yıllarda hızla büyüyen ve kahve sektörünün önemli bir markası haline gelen Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan GÖKSU, markalaşmanın strateji işi olduğunu vurguladığı konuşmasında “Ülke olarak marka için çalışmalıyız. Daha fazla şubeleşme için markamızı ulusala ve uluslararası alanlara taşıyoruz. Uluslararası şubelerimiz için farklı marka isimleri geliştiriyoruz.” dedi.

Aynı zamanda Antalya MÜSİAD Başkanı da olan Boğaçhan Göksu, kahve pazarının kızgın rekabetinde Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ile yeni hedefler belirlediklerini ve yerli bir marka olarak kahve pazarında yer edinmek istediklerini söyledi.

Döner sektöründe son yeniliklerle ve farklı kampanyalarla Türkiye çapında hızla yayınlan Ekrem Coşkun Döner markasının Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem COŞKUN, Türk damak tadına uygun döner üretmenin gayretinde olduklarını, çok hızla şubeleşme sürecinde olmanın heyecanı içinde olduklarını, sağlıklı döner üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yoğun katılımın olduğu ve yaklaşık 3 saat süren etkinlik, reklam, iş dünyası ve öğrencilerin sordukları sorularla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (