( (

Arkitera Seyahat, Geleceği Hayal Edenlere Burs Verecek

Turizm 07.04.2020 - 22:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Arkitera Seyahat, Geleceği Hayal Edenlere Burs Verecek

Avrupa sıhhi tesisat sektörünün lideri Geberit’in sponsorluğunda düzenlenen ‘Arkitera Seyahat Bursu’na başvurular başladı.
 2020 teması “Bugünden ve Dünden Geleceği Görenler” olarak belirlenen Arkitera Seyahat Bursu, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2010 yılında bu yana düzenleniyor; bursun sponsoru ise 2017’den bu yana Geberit. Çalışmalarında inovasyon kavramının mimarlığa yansımalarını sorgulayacak mimarlık, şehir ve bölge planlama, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve endüstri ürünleri tasarımı bölümü öğrencileri ve yeni mezunlara ilham verecek bursa başvurular 28 Nisan’da son bulacak. Bursiyerler yarışma hakkında detaylı bilgiye seyahatbursu.com adresinden ulaşabilirler.    FOOD & TRAVEL
Avrupa sıhhi tesisat sektörünün lideri Geberit’in sponsorluğunda düzenlenen ‘Arkitera Seyahat Bursu’na başvurular başladı.

 2020 teması “Bugünden ve Dünden Geleceği Görenler” olarak belirlenen Arkitera Seyahat Bursu, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2010 yılında bu yana düzenleniyor; bursun sponsoru ise 2017’den bu yana Geberit. Çalışmalarında inovasyon kavramının mimarlığa yansımalarını sorgulayacak mimarlık, şehir ve bölge planlama, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve endüstri ürünleri tasarımı bölümü öğrencileri ve yeni mezunlara ilham verecek bursa başvurular 28 Nisan’da son bulacak. Bursiyerler yarışma hakkında detaylı bilgiye seyahatbursu.com adresinden ulaşabilirler. 

 

FOOD & TRAVEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (