( (

Anadolunun İlk İsmi Kadın Kooperatifinin E-Ticaret Sitesi Oldu.

İş Dünyası 06.04.2021 - 11:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Anadolunun İlk İsmi Kadın Kooperatifinin E-Ticaret Sitesi Oldu.

Anadolunun İlk İsmi Anatolikon, MEVKA’nın desteği ile bir Kadın Kooperatifinin E-Ticaret sitesi oldu.
Konu ile ilgili S.S.Sürdürülebilir Doğal ve Adil yaşamı destekleyen kadın girişim ve üretim kooperatifi tarafından yapılan açıklama şu şekilde… Anatolikon Merkezi Emirdağ yakınlarındaki eski Amorium kenti idi. İlk defa 669'da ismi geçmektedir. Orta Anadolu'da eski Oriens eyaletini kapsamaktaydı. Bizans İmparatorluğu döneminde Orta Anadolu'nun bir kısmı, imparatorluğun merkezinin doğuda olmasından kaynaklanan doğu askeri idari birimi ya da Anatolikon Theması olarak adlandırılmaktaydı. Anatolikon Theması Afyon, Isparta, Konya, Kayseri ve İçel yörelerini kapsamaktaydı. Osmanlı döneminde ise Anadoli veya Anadolu, merkezi Amasya olan ve Sivas ve Kastamonu' yu kapsayan bir eyaletin adıdır. 19. yüzyılda genel anlamda imparatorluğun Asya kıtasında kalan ve Türklerle meskun olan bölgesini tanımlamak için kullanılmıştır. Anadolu sözcüğü’nün kökeni olarak kabul edilmektedir. Bizlerde bu isimle Anadolunun bakir topraklarında el emeği göz nuru ile ürettiğimiz ürünleri  Konya Sürdürülebilir doğal ve adil yaşamı destekleyen kadın girişim ve üretim kooperatifi olarak  bu isimle satışa sunmaktayız. S.S. Konya Sürdürülebilir Yaşamı Destekleme Kadın girişimi üretim ve işletme  Kooperatifi’nin 2020 yılı 6. Dönem teknik destek kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansına yazmış olduğu TR52/20/ TD6/0044 kodlu Kooperatifimiz e-ticaret ile geleceğe hazırlanıyor,dijitalleşiyor Projesi kapsamında kurulmuş olan  www.anatolikon.com e-ticaret sitemizde kendi üretimimiz olan ballardan,süt ve süt ürünlerine,taze sebze ve meyvalara kadar değişik doğal ürünleri pazarlamayı planlamaktayız. Pazarlama sloganımız doğal olmayan hiçbir ürünü satmamak üzere kurguladık.  Kurmuş olduğumuz e-ticaret sitemiz 9 farklı dilde tasarlanmış olup aynı zamanda e-ihracat portalı olarak da hazırlandı. Web ve mobil uyumlu olan e-ticaret sitemizde günümüzün moders e-ticaret sitesi özelliklerinin hepsi kurgulanmış durumdadır. Ayrıca SSL güvenlik sertifikaları, Sanalpos ödeme entegrasyonları,3d security güvenli ödeme sistemleri ,kapıda ödeme seçenekleri gibi tüketicilerin her türlü ödeme durumuna cevap verecek niteliktedir. Sitemizdeki puan ve indirim kodu sistemleri ilede üye olan müşterilerimize sürekli promosyonlar yapmayı planlamaktayız. E-ticaret sitemizin kurulması ve danışmanlık eğitimleri için Mevlana Kalkınma Ajansı Teknik destek proğramı kapsamında bu çalışmalarımızı desteklemişlerdir. Ajansımıza ve Ajans yöneticilerimize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.
Anadolunun İlk İsmi Anatolikon, MEVKA’nın desteği ile bir Kadın Kooperatifinin E-Ticaret sitesi oldu.

Konu ile ilgili S.S.Sürdürülebilir Doğal ve Adil yaşamı destekleyen kadın girişim ve üretim kooperatifi tarafından yapılan açıklama şu şekilde…

Anatolikon Merkezi Emirdağ yakınlarındaki eski Amorium kenti idi. İlk defa 669'da ismi geçmektedir. Orta Anadolu'da eski Oriens eyaletini kapsamaktaydı.

Bizans İmparatorluğu döneminde Orta Anadolu'nun bir kısmı, imparatorluğun merkezinin doğuda olmasından kaynaklanan doğu askeri idari birimi ya da Anatolikon Theması olarak adlandırılmaktaydı. Anatolikon Theması Afyon, Isparta, Konya, Kayseri ve İçel yörelerini kapsamaktaydı. Osmanlı döneminde ise Anadoli veya Anadolu, merkezi Amasya olan ve Sivas ve Kastamonu' yu kapsayan bir eyaletin adıdır. 19. yüzyılda genel anlamda imparatorluğun Asya kıtasında kalan ve Türklerle meskun olan bölgesini tanımlamak için kullanılmıştır. Anadolu sözcüğü’nün kökeni olarak kabul edilmektedir. Bizlerde bu isimle Anadolunun bakir topraklarında el emeği göz nuru ile ürettiğimiz ürünleri  Konya Sürdürülebilir doğal ve adil yaşamı destekleyen kadın girişim ve üretim kooperatifi olarak  bu isimle satışa sunmaktayız. S.S. Konya Sürdürülebilir Yaşamı Destekleme Kadın girişimi üretim ve işletme  Kooperatifi’nin 2020 yılı 6. Dönem teknik destek kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansına yazmış olduğu TR52/20/ TD6/0044 kodlu Kooperatifimiz e-ticaret ile geleceğe hazırlanıyor,dijitalleşiyor Projesi kapsamında kurulmuş olan  www.anatolikon.com e-ticaret sitemizde kendi üretimimiz olan ballardan,süt ve süt ürünlerine,taze sebze ve meyvalara kadar değişik doğal ürünleri pazarlamayı planlamaktayız.

Pazarlama sloganımız doğal olmayan hiçbir ürünü satmamak üzere kurguladık.

 Kurmuş olduğumuz e-ticaret sitemiz 9 farklı dilde tasarlanmış olup aynı zamanda e-ihracat portalı olarak da hazırlandı. Web ve mobil uyumlu olan e-ticaret sitemizde günümüzün moders e-ticaret sitesi özelliklerinin hepsi kurgulanmış durumdadır. Ayrıca SSL güvenlik sertifikaları, Sanalpos ödeme entegrasyonları,3d security güvenli ödeme sistemleri ,kapıda ödeme seçenekleri gibi tüketicilerin her türlü ödeme durumuna cevap verecek niteliktedir. Sitemizdeki puan ve indirim kodu sistemleri ilede üye olan müşterilerimize sürekli promosyonlar yapmayı planlamaktayız. E-ticaret sitemizin kurulması ve danışmanlık eğitimleri için Mevlana Kalkınma Ajansı Teknik destek proğramı kapsamında bu çalışmalarımızı desteklemişlerdir. Ajansımıza ve Ajans yöneticilerimize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (