( (

Ak Parti'den Davutoğlu’na İkna Heyeti

Siyaset 10.12.2019 - 20:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti'den Davutoğlu’na İkna Heyeti

Parti kurma çalışmalarının son aşamasına gelen önceki dönem Başbakanı Ahmet Davutoğlu‘nu Ak partili, milli görüş kökenli milletvekilleri ziyaret ederek, “birlik beraberlik mesajı vererek, “yeniden beraber yol yürüyelim” dedikleri ortaya çıktı
Aralarında Ekrem Erdem eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca, Ünal Kaçır, eski belediye başkanı İsmail Erdem, Gazeteci, yazar Ahmet Albayrak ve Hasan Basri Yalçın‘ında bulunduğu heyetle yapılan görüşme Davutoğlu‘nun önceki gün İstanbul daki çalışma ofisinde gerçekleşti.   Yaklaşık 4 saati aşan görüşme Ahmet Davutoğlu’nu ikna görüşmesi olarak kamuoyuna yansıdı.   Ahmet Davutoğlu, “kendisine yapılanları umursamadığını, Şehir Üniversitesi üzerinden yapılan karalama çalışmalarının eğitim camiasına zarar verdiğini, toplumun yanlış bilgilendirildiği ve “bizim üzerimizden kara propaganda” devam ettiriliyor. “Üniversite yapısı içinde hocalıktan başka bir görev yapmadığını ne kendisinin nede bir yakınının hiç bir zaman yönetiminde görev almadıklarını, başarı sıralamasında ilk 8 içinde yer alan bir Üniversite’nin akademisyenleri, tüm çalışanları ve 7 bin öğrencisiyle birlikte mağdur edildiğini söyleyerek, “çıktığımız yoldan dönmeyeceğiz”dediği ifade ediliyor.     Heyet adına bir Tv. kanalının canlı yayınına bağlanan Ak Parti eski milletvekillerinden Feyzullah Kıyıklık ziyaretin özel bir ziyaret olduğunu ve kurumsal kimliklerden bağımsız yapıldığını” söyledi. istanbulunsesi.net
Parti kurma çalışmalarının son aşamasına gelen önceki dönem Başbakanı Ahmet Davutoğlu‘nu Ak partili, milli görüş kökenli milletvekilleri ziyaret ederek, “birlik beraberlik mesajı vererek, “yeniden beraber yol yürüyelim” dedikleri ortaya çıktı

Aralarında Ekrem Erdem eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski milletvekilleri Feyzullah KıyıklıkHarun KaracaÜnal Kaçır, eski belediye başkanı İsmail Erdem, Gazeteci, yazar Ahmet Albayrak ve Hasan Basri Yalçın‘ında bulunduğu heyetle yapılan görüşme Davutoğlu‘nun önceki gün İstanbul daki çalışma ofisinde gerçekleşti.

 

Yaklaşık 4 saati aşan görüşme Ahmet Davutoğlu’nu ikna görüşmesi olarak kamuoyuna yansıdı.

 

Ahmet Davutoğlu, “kendisine yapılanları umursamadığını, Şehir Üniversitesi üzerinden yapılan karalama çalışmalarının eğitim camiasına zarar verdiğini, toplumun yanlış bilgilendirildiği ve “bizim üzerimizden kara propaganda” devam ettiriliyor. “Üniversite yapısı içinde hocalıktan başka bir görev yapmadığını ne kendisinin nede bir yakınının hiç bir zaman yönetiminde görev almadıklarını, başarı sıralamasında ilk 8 içinde yer alan bir Üniversite’nin akademisyenleri, tüm çalışanları ve 7 bin öğrencisiyle birlikte mağdur edildiğini söyleyerek, “çıktığımız yoldan dönmeyeceğiz”dediği ifade ediliyor.

 
 

Heyet adına bir Tv. kanalının canlı yayınına bağlanan Ak Parti eski milletvekillerinden Feyzullah Kıyıklık ziyaretin özel bir ziyaret olduğunu ve kurumsal kimliklerden bağımsız yapıldığını” söyledi.

istanbulunsesi.net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (